Да ви се оплача колеги:
В петък, по булеварда между автогарата и Мол Варна около 5 часа си карам аз в задръстването, последна кола съм и спирам зад колата пред мен. В следващия момент той тръгва, понечвам да тръгна и аз и изведнъж, прассссс един здрав удар отзад и аз от този удар се забих в колата пред мен. Направо ми причерня, едно че много си ударих главата и си изкривих врата, но май повече ме заболя за колата, защото толкова си я пазя, а сега какъв е резултат - и двете греди и на предната броня и на задната особено са хлътнали и броните са изкривени и подбити,задния капак и той е поизкривен и не се затваря, даже и фаровете ми се струва че са хлътнали леко надолу и светят сега на 2 метра пред мен. Много неприятна история. И какво беше оправданието на изрода зад мен който ме удари - не ме бил видял, бил се заблял по колите отстрани. Какво да го правиш такъв, идваше ми да го убия в първия момент, както бях ядосан. И бил професионален шофьор моля ви се, представете си, камиони карал - ако така кара и с камионите, не ми се мисли какво можеше да стане. Още не ми е минало, вече ден и половина и като я гледам сега така колата, направо не мога да си намеря място от яд. Иначе имам пълно каско в ДЗИ и поне това е хубавото в цялата история, че то като гледам, ремонта може и да отиде към 300 - 400 лева.
Ще трябва сега да се поогледам за някой добър тенекиджия тука във Варна, и ако не намеря, ще трябва да отида до Асеновград, там имам хора, които ще ми я оправят. Ако знаете за някой добър тенекиджия тук във Варна и околностите, кажете.

Осакатиха ми колата, която толкова си пазех.............
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ехххх... какво да ти кажа, колега, като и аз така 'подкарах' един СЕАТ преди 3 години!
Супер-неприятно е!
Платих си му ремонта на човека, макар, че ремонта се състоеше в леко исправяне на задната пристилка (с клещи) и боядисване на престилка, броня и.... и още нещо там беше!
Ама и аз точно така се заблеях, защото бяхме на кръстовище с триъгълник, не стоп. Сеата уж тръгна и аз погледнах дали мога и аз да подължа. Ама той пък решил да спре и.... фатална катастрофа с <5 км/ч!
Ще я оправиш и ще стане още по-хубава колицата
Споко!
Супер-неприятно е!
Платих си му ремонта на човека, макар, че ремонта се състоеше в леко исправяне на задната пристилка (с клещи) и боядисване на престилка, броня и.... и още нещо там беше!
Ама и аз точно така се заблеях, защото бяхме на кръстовище с триъгълник, не стоп. Сеата уж тръгна и аз погледнах дали мога и аз да подължа. Ама той пък решил да спре и.... фатална катастрофа с <5 км/ч!

Ще я оправиш и ще стане още по-хубава колицата

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Ако нямаш опцията да влизаш в сервиз от каското взимай парите от тях и отивай в ''Багеди-ауто''-срещу входа на затвора и в двора на представителството на сеат. Аз от каското си правя колата само там и съм страшно доволен(като се има в предвид че съм перфекционист)верно взимат скъпичко,но найстина си заслужава,иначе гаражчета с квартални майстори бол,които щети вземат по-евтино но все ще има нещо което щеса прецакали.Ако държиш на качеството-Багедито е твоят сервиз,ако искаш дая оправиш колкото данее блъсната квартални майстори които нямат нито разпънки хубави нито стендове сам решавай...
Не искам да правя някаква реклама на Багедито просто изказвам лично мнение
Не искам да правя някаква реклама на Багедито просто изказвам лично мнение

Върни се в “ОФФ-Топик - други”