скъсах ремък във влас и не знам какво да правя. мога да отида до бургас сам или с пътна помощ. трябва ми сервиз за утре, най късно понеделник. пиша от телефона-моля ви помогнете. 0886 579979 ми е номера. разчитам някой колега да се обади.
mod edit: vaskoto1

някой спешно да помогне-влас - стр 2 развръзката
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
някой спешно да помогне-влас - стр 2 развръзката
Последна промяна от The Red Guy на Вто 12 авг 2008 9:11, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Няма от къде да ти се обадя колега телефона ми се прееба дано да четеш
0888110800 - котката търси
кажи, че си на визора човека от форума където си скъсал ангренажния ремък
говорих с него каза, че ако дойдеш до бургас (с пътна помощ примерно защото той в момента не е във влас) ще уреди най-късно до понеделника да ти я оправят по най-бързия начин
nqma ot kade da ti se obadq kolega .. pisha i na latinica shtoto moje da ne chetesh kirilica ot telefona ti
0888110800 - kotkata tursi
kaji che si na vizora choveka ot foruma sus skusaniq angrenaj
govorih s nego i kaza che ako doidesh do burgas s putna pomosht do ponedelnika shte uredi da q opravqt
shte udarim edno ramo ne se pritesnqvai .. jalko che v mom enta ne sum v burgas da doida lichno
ako ima neshto zvunni na picha i ne se pritesnqvai da iskash kakvato i da bilo pomosht!
0888110800 - котката търси
кажи, че си на визора човека от форума където си скъсал ангренажния ремък
говорих с него каза, че ако дойдеш до бургас (с пътна помощ примерно защото той в момента не е във влас) ще уреди най-късно до понеделника да ти я оправят по най-бързия начин

nqma ot kade da ti se obadq kolega .. pisha i na latinica shtoto moje da ne chetesh kirilica ot telefona ti
0888110800 - kotkata tursi
kaji che si na vizora choveka ot foruma sus skusaniq angrenaj
govorih s nego i kaza che ako doidesh do burgas s putna pomosht do ponedelnika shte uredi da q opravqt
shte udarim edno ramo ne se pritesnqvai .. jalko che v mom enta ne sum v burgas da doida lichno
ako ima neshto zvunni na picha i ne se pritesnqvai da iskash kakvato i da bilo pomosht!
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
След като моя човек говори с момчето... нищо не разбрах какво е станало в действителност
ремък ли било или блокирана ролка
бил намерил канал където да разбере за какво става дума.. и ако бил ремък щял сам да го смени ?
абе.. нищо не разбрах
червен имаш ми телефона .. имаш телефона и на котката .. обаждай се ако има нещо да помагаме..аз друго в момента просто няма как да направя
а ако е скъсан ремък няма как да се измъкнеш само със смяната му.. поне така предполагам
по добре се обади на момчето и вижте там да те закара до сервиза където си правим ние колите да ти го оправят ..
и не разбрах колата на ход ли е или не (не пишете глупави коментари защото нещо такова разбрах, че колата била на ход
)
айде стискам палци
ремък ли било или блокирана ролка
бил намерил канал където да разбере за какво става дума.. и ако бил ремък щял сам да го смени ?
абе.. нищо не разбрах
червен имаш ми телефона .. имаш телефона и на котката .. обаждай се ако има нещо да помагаме..аз друго в момента просто няма как да направя
а ако е скъсан ремък няма как да се измъкнеш само със смяната му.. поне така предполагам
по добре се обади на момчето и вижте там да те закара до сервиза където си правим ние колите да ти го оправят ..
и не разбрах колата на ход ли е или не (не пишете глупави коментари защото нещо такова разбрах, че колата била на ход

айде стискам палци
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:НЯМАМ ДУМИ! ВИЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИ! ПРЕКЛАНЯМ СЕ!
![]()
![]()
![]()
това е 2-рия човек със скъсан ремък на път за морето..първия беше аднан на 20-тина км от бургас и пратихме нинджи да му я орпавят
абе хора преглеждайте си колите преди да тръгнете на дълаг път
може да се случи така да не можем да помогнем .. и тогава става сложно

ако има някакви проблеми по черноморието или в частност около бургас.. пишете лично ще ударим едно рамо до колкото можем
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
:)
ЕВАЛАstanko_g написа:chefito написа:НЯМАМ ДУМИ! ВИЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИ! ПРЕКЛАНЯМ СЕ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тук думите са излишни

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:Vizor написа:хора преглеждайте си колите преди да тръгнете на дълаг път
На червения колега ремъка е на 15 000 км
добри пример ти давам веднага с бмв тдс.. дето "пукат глави" .. просто имат по слабички водни помпи, които почти никога не ги сменят и си заминават безславно.. явно на тея хлопели са им консуматив..
без значение на колко километра е .. хубаво е да се мине за 5 мин през сервизче .. да дадеш 10лв и да си свиркаш.. и после ако стане нещо поне да набия някой дето ми е казал, че колата ми е здрава

абе безаварийни и това е..
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Евала, колеги, страшни сте!!!
Като стана въпрос за проверки преди дълъг път се сетих, че не знам въобще какво да правя преди такъв, освен да си проверя налягането на гумите. Аха да питам тука и пуснах търсачката, да не ме псувате... Ако някой си задава същия въпрос ето тук има писано:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=4570#4570
но е главно за охладителната система.
Ако някой може да помогне - да пише или да дава линкове.
П.П. Визоре, мама, ако ходя на море в БГ те товаря в багажника.

Като стана въпрос за проверки преди дълъг път се сетих, че не знам въобще какво да правя преди такъв, освен да си проверя налягането на гумите. Аха да питам тука и пуснах търсачката, да не ме псувате... Ако някой си задава същия въпрос ето тук има писано:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=4570#4570
но е главно за охладителната система.
Ако някой може да помогне - да пише или да дава линкове.
П.П. Визоре, мама, ако ходя на море в БГ те товаря в багажника.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”