http://www.spiritofburgas.com/
за това става въпрос
от този петък до неделя.
Билетите за 3те дни струват към 100 лв, а за всеки отделен ден са по 30...
Някой ще ходи ли?

Spirit of Burgas - някой ще ходи ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Smoke написа:open air?
мда
на плажа
на сайта пише
аз съм там в петък, другите дни ще си пека задника на плажа

За спане съм при един приятел.. с още 10 човека сигурно...

едит: Някой с кола да се връща в неделя? че аз няма да взимам голфа, та ако може някой да ме прибере.. Делим си паричките за гориво съответно
Последна промяна от Ivailo на Вто 12 авг 2008 14:48, променено общо 1 път.
- Winnie The Pooh
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Ицку® написа:Хотел "Космос" е много зле.Преди може и да е бил авторитетен, сега е пълна скръб.Pencheva написа:Иначе хотел "България" "Космос" "Мираж" са авторитетни
И не е фул с к*р*и (млади жени предлагащи плътска любов срещу скромно заплащане).. не .. изобщо

Препоръчвам луксор (скъп хотел) и фаворит в изгрев (бил съм там.. приятно е и на приятни цени).
- Pencheva
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Ицку® написа:Хотел "Космос" е много зле.Преди може и да е бил авторитетен, сега е пълна скръб.Pencheva написа:Иначе хотел "България" "Космос" "Мираж" са авторитетни
И не е фул с к*р*и (млади жени предлагащи плътска любов срещу скромно заплащане).. не .. изобщо![]()
Препоръчвам луксор (скъп хотел) и фаворит в изгрев (бил съм там.. приятно е и на приятни цени).
Къде са тея к***и?Иначе за човек който не е от града Луксор е мноо добре близо до морската и центъра..иначе ако си фен на метро Авеню в Изгрев хахаах
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
The_Machine написа:Rainheart каза, че ще ходи, ISRailen, свържи се с него ако искаш
Аз в неделя ще си махна главата на Cradle of Filth и ще пътувам в понеделник сутринта. Ако те устройва си добре дошъл

Иначе аз съм с покана, но ме интересуват 2 групи. Другата е The sisters of Mercy

ЕДИТ: Колегата ISRailen много рано иска да е се прибира и няма, как да му помогна, но иначе, ако има друг сингъл, който се чуди за транспорта да пише ЛС до четвъртък или после на 0883313366

Мисля да пробвам Космос и до него имаше един преди време "Роза" или нещо такова, който май беше евтин. Иначе имам и роднини в Бургас, но ще сме доста хора, сигурно разбити през целия ден и не е особено препоръчително да се подвизавам при тях в такъв вид
А за тия квартири как да ги намеря, търсих в нета ама повечето са в Сарафово или изобщо няма. Само се надявам да не се наложи да се спи на някоя пейка и да се събудя изнасилен и ограбен или нещо такова.

А за тия квартири как да ги намеря, търсих в нета ама повечето са в Сарафово или изобщо няма. Само се надявам да не се наложи да се спи на някоя пейка и да се събудя изнасилен и ограбен или нещо такова.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”