Мерси за вниманието!!!
Измама?или не..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
Citoject
- Автомобил:
- Двигател:
Измама?или не..
Значи бях пуснал обява,че търся гарсониерав,еди кой си район,за еди какъв си наем...във Варна.В последствие ми се обади някакъв господин,който имаше идеална оферта точно до работното ми място цена около 50- под пазарната.Каза ми че клиентът с който работел живеел в чужбина и искал да я даде дългосрочно,на сигурни хора...И аз трябва да му изпратя е-маил с мои данни какво съм работел,къде съм живял,снимки мои и на жена ми...и копие на личната ми карта.Всичко чудесно,ама личните си данни много не ми се иска да разпращам тук-там.Трябвали,за да се изготви договора ,т.к. човека бил за малко в България
Като няколко пъти наблегна,държи на личните данни.....Та чудя се как ви звучи цялата тая работа.Офертата е много изкушаваща и аз съм на зор,така че се чудя какво да правя?
Мерси за вниманието!!!
Мерси за вниманието!!!
-
Citoject
- Автомобил:
- Двигател:
Пропуснах да спомена,че няма нито депозит,нито комисионна.Каза,че ще се срещнем,ако клиентът му ме одобри данните му трябвали евентуално да подготви договора да е готов...такива били изискванията на клиента му.Пуснах е-маила и телефона му в гоогле не дава никакви резултати..Чудя се толкова бавно ли се прави договора,не може ли след огледа да се напише...
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Re: Измама?или не..
Citoject написа:Значи бях пуснал обява,че търся гарсониерав,еди кой си район,за еди какъв си наем...във Варна.В последствие ми се обади някакъв господин,който имаше идеална оферта точно до работното ми място цена около 50- под пазарната.Каза ми че клиентът с който работел живеел в чужбина и искал да я даде дългосрочно,на сигурни хора...И аз трябва да му изпратя е-маил с мои данни какво съм работел,къде съм живял,снимки мои и на жена ми...и копие на личната ми карта.Всичко чудесно,ама личните си данни много не ми се иска да разпращам тук-там.Трябвали,за да се изготви договора ,т.к. човека бил за малко в БългарияКато няколко пъти наблегна,държи на личните данни.....Та чудя се как ви звучи цялата тая работа.Офертата е много изкушаваща и аз съм на зор,така че се чудя какво да правя?
Мерси за вниманието!!!
Ти дали си у ред да му пратиш всичко това??? Може направо да му пратиш и номера на банковата си сметка.... на никой за нищо не му трябва копие на твойта лична карта, чети си законите, това че банки и мобилни оператори изнудават хората е съвсем отделен въпрос. Договор се изготвя с ЕГН и трите имена, като си положиш парафа отдолу е валиден.
Тва със снимката на жената изкърти всички мивки..... дали не е искал и по бански да му я пратиш???
Върни се в “ОФФ-Топик - други”