ГОВОРЕТЕ БЕЗПЛАТНО ОТ 21:00 ДО 05:00
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ГОВОРЕТЕ БЕЗПЛАТНО ОТ 21:00 ДО 05:00
който не е чул за промоцията на М-тел да знае новата предплатена услуга на оператора предлага безплатни разговори в мрежата си до30.06.2006г. пакета се казва free prima party!!!!! безплатните разговори са след 21:00 до 05:00 часа цената на пакета е 15лв с включени 10лв за разговори през останалото време!
- stenly_r
- Автомобил: VW 1300
- Двигател: F
- Контакти:
http://mtel.bg/info/promotions/index.ph ... ionID=1573
побързайте, преди да дойдат от Вивател...
Безплатните разговори са в сила до 30.06.2006 г.
Период на промоцията: 26-09 - 31-10-2005
побързайте, преди да дойдат от Вивател...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Идеята ми беше:
На жена ми родителите живеят в провинцията имат мобилни телефони но цената на минута между нас и тях е 20ст на минута. Чрез фиксираните БТК телефони е 5ст на минута. Единствено заради тях имам домашен тел. Сега с тази прима ще може да си говорат наволя и няма да имам бтк телефон на който само такстата е 12лв на месец
На жена ми родителите живеят в провинцията имат мобилни телефони но цената на минута между нас и тях е 20ст на минута. Чрез фиксираните БТК телефони е 5ст на минута. Единствено заради тях имам домашен тел. Сега с тази прима ще може да си говорат наволя и няма да имам бтк телефон на който само такстата е 12лв на месец
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично ще изчакам отговора на ВИВАТЕЛ
.
Ето как седят нещата от моя гледна точка:
Глобул решиха да привлекат още клиенти ( или по-скоро да продадат още сим карти ) и пуснаха Б-фрии ( "безплатни" разговори с един номер само за 5 кинта на месец
). Очевидно от маркетинговият отдел са си свършили работата без да изпуснат много информация преди началото на "промоцията", защото отне няколко седмици на Ментел да отвърнат с подобна оферта. Просто ако от Ментел знаеха за намеренията на глобул съм сигурен че щяха да пуснат седмица-две по-рано Прима партито за да привлекът възможно най-много потенциално клиенти.
Та след цялото това надлъгване очаквам от Вибрател да предложат още по-добра оферта за припейдите.. просто ако не го направят това те няма да могат да привлекът никакви клиенти ( специално за припейда ).
Та за сега аз продължавам да се ослушвам и ако не излезе нещо по-привлекателно и аз ще мина на Прима
.
Бтв.. също така ми е много чудно за колко време ще мине първоначалната вълна от нон-стоп разговори и дали след това мрежата ще може да поеме капацитета...

Ето как седят нещата от моя гледна точка:
Глобул решиха да привлекат още клиенти ( или по-скоро да продадат още сим карти ) и пуснаха Б-фрии ( "безплатни" разговори с един номер само за 5 кинта на месец

Та след цялото това надлъгване очаквам от Вибрател да предложат още по-добра оферта за припейдите.. просто ако не го направят това те няма да могат да привлекът никакви клиенти ( специално за припейда ).
Та за сега аз продължавам да се ослушвам и ако не излезе нещо по-привлекателно и аз ще мина на Прима

Бтв.. също така ми е много чудно за колко време ще мине първоначалната вълна от нон-стоп разговори и дали след това мрежата ще може да поеме капацитета...
- stenly_r
- Автомобил: VW 1300
- Двигател: F
- Контакти:
По въпроса за ***те
Значи на Глобул free-то им е фрии, ОБАЧЕ си плащаш 4,80 на месец.
Пакетът е 14,00 лв - тоест 2 месеца(ако беше 15 кинта, щеше за 3 да
стигне).
На Мтел е фрии, ОБАЧЕ до 30.06. догодина.
Вероятно и Вивател ще пуснат нещо "фрии".....
Пакетът е 14,00 лв - тоест 2 месеца(ако беше 15 кинта, щеше за 3 да
стигне).
На Мтел е фрии, ОБАЧЕ до 30.06. догодина.
Вероятно и Вивател ще пуснат нещо "фрии".....
- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: По въпроса за ***те
stenly_r написа:Значи на Глобул free-то им е фрии, ОБАЧЕ си плащаш 4,80 на месец.
Фрии е, но само към един глобулски номер

Върни се в “ОФФ-Топик - други”