Писна ми да слушам и чета за голфаджиите ,колко прости били ,колко гадни били самите голфове ,колко противни били те и техните собственици.Какво толкова им има на тези голфове ,дали не търпят на тунинг ,дали се чупят на всеки ъгъл ,дали разхода им е неоправдан?На този въпрос никой не може да ми отговори.Но нека ние си караме голфчетата ,нека те не ни създават проблеми ,и нека ни е зле.Ще се въздържа да правя сравнение с други автомобиле защото може и да влезна в ненужен спор с някой фенове от други клубове.Далеч съм от мисълта ,че голфа е идеалния автомобил (е не чак толкова далеч

) и той си има своите недостатъци.Но замислете се ,кое е това нещо , което се търси много и го има в изобилие?Това което е качествено.Аз мисля ,че всички тези които си позволяват да говорят за типичния голфаджия са или некомпетентни ,или ненормални ,или просто завиждат.С какво всеки човек свързва голфа в BG?С една много добра кола за нашите пътища.Не е сред най меко возещите но за тук е перфектна.Така ,че дано тези "индивиди" които си позволяват да ни наричат голфаджии да знаят че ни най малко ни обиждат.Съжалявам за дългиа си пост и аз ги мразя ,но просто не се сдържах