Голфаджия - Звучи гордо :)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Голфаджия - Звучи гордо :)

Мнениеот dready » Пет 14 окт 2005 9:05

Писна ми да слушам и чета за голфаджиите ,колко прости били ,колко гадни били самите голфове ,колко противни били те и техните собственици.Какво толкова им има на тези голфове ,дали не търпят на тунинг ,дали се чупят на всеки ъгъл ,дали разхода им е неоправдан?На този въпрос никой не може да ми отговори.Но нека ние си караме голфчетата ,нека те не ни създават проблеми ,и нека ни е зле.Ще се въздържа да правя сравнение с други автомобиле защото може и да влезна в ненужен спор с някой фенове от други клубове.Далеч съм от мисълта ,че голфа е идеалния автомобил (е не чак толкова далеч :) ) и той си има своите недостатъци.Но замислете се ,кое е това нещо , което се търси много и го има в изобилие?Това което е качествено.Аз мисля ,че всички тези които си позволяват да говорят за типичния голфаджия са или некомпетентни ,или ненормални ,или просто завиждат.С какво всеки човек свързва голфа в BG?С една много добра кола за нашите пътища.Не е сред най меко возещите но за тук е перфектна.Така ,че дано тези "индивиди" които си позволяват да ни наричат голфаджии да знаят че ни най малко ни обиждат.Съжалявам за дългиа си пост и аз ги мразя ,но просто не се сдържах :)

Последна промяна от dready на Пет 14 окт 2005 9:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ItsoVT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ItsoVT » Пет 14 окт 2005 9:24

Евала подкрепям колегата и ще добавя , че е достатъчно човек да спре за миг на улицата и просто от любопитство да преброи колко голфа минават покрай него и ще разбере ОЧЕВАДНАТА истина тоест гореспоменатото.НАЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ КОЛЕГИ.Beer Beer Beer

Потребителски аватар
Golf3User
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf3User » Пет 14 окт 2005 9:30

и тия с "тунингованите" москвета и жигулите с светещи пръскалки все пак имат право на мнение...
лично аз съм ГОРД че притежавам VW а който има нещо против - :censored:

Последна промяна от Golf3User на Пет 14 окт 2005 9:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
6utruknahunte
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 6utruknahunte » Пет 14 окт 2005 9:32

Дори да оставим настрани качествата на марката, само факта че около нея се е създало общество от единомишленици, които се чувстват съпричастни към проблемите и радостите на колегите си говори предостатъчно за характера и морала на тези хора.Усещането че никога не си сам и в радост, когато придобиваш нов автомобил напр., или в беда, когато имаш някакъв технически проблем и можеш веднага да получиш съвет и помощ от приятел е великолепно и ме кара да не обръщам чак такова внимание и на дупките, и на лудницата, и на гневните подсвирквания... Извинете за лиричното отклонение...

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пет 14 окт 2005 9:37

Част 2 :)
Искам само да добавя нещо.Дали няма "селяни" (под селяни разбирам хора без абсолютно никакво възпитание ,маниери и каквито и да било навици) със скъпоструващи автомобили ,които не си хвърлят фасовете през прозореца.Които не си милсят че имат нотариален акт за пътищата на БГ.Които постоянно да те засичат и когато им пъснеш авариини за нещо което е направил без да иска той се чуди за какво по дяволите ги пускаш тези авариики.Вчера видях надпис на едно такси и съм напълно съгласен с него.На таксито пишеше :Мъжете правят пари ,а не парите мъже.Важен е манталитета на шофьора ,а не самата кола която кара.
:)

Потребителски аватар
Golf3User
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf3User » Пет 14 окт 2005 9:57

селяни с лопата да ги ринеш. плъзнали са като хлебарките из мазето ми :roll: в нашия вход(където живея) са от рядка порода :?: на един пич от входа техните бачкат в чужбина, та този субект си взе кола(не е VW) и сега така се е надул че даже не ме познава по улиците като ходи пеш.както казваше един БГ автор ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА bishop

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Пет 14 окт 2005 10:09

ми то таа тема е бая дъвкана вече и си мисуа, че хапцулютну нема сми пак да я дъвчем ... те ората са си го казали "който ни мрази под нас да лази" ;)

Потребителски аватар
Golf3User
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf3User » Пет 14 окт 2005 12:00

"който ни мрази под нас да лази" ;)[/quote]

РЕСПЕКТ bowdown bowdown bowdown

Върни се в “ОФФ-Топик - други”