поредната нелепа смърт

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

поредната нелепа смърт

Мнениеот napster » Нед 24 авг 2008 11:49

Колеги с много тъга ви съобщавам за поредната брутална катастрофа причинена от млад шофаор. Замина си много добро и красиво момиче. Беше едва на 17 !!! Катастрофата е станала в Самара 3 по стария път за Загорка. Момчето което е карало не е успял да вземе десен завой и се преобръщат при което момичето умира на място :cry: На момчето му няма нищо. Естествено на виновните им няма нищо, а загиват невинни.

Нямам какво да кажа просто. Момичето остана сираче преди 2 години след като баща и загина в автомобилна катастрофа. Сега тя ...

Почивай в мир Наде винаги ще бъдеш в сърцата ни

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 24 авг 2008 12:01

не знам на тоя какво бих му причинил... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
няма да върне момичето ама все пак... :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 24 авг 2008 12:13

Бог да я прости!!!
А тоя олигофрен,трябва да бъде наказан!!!
Наистина е жалко,за това как тея дето са виновни оцеляват,след като направят мизерия :evil: :evil:

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Нед 24 авг 2008 12:25

няма нищо по нелепо от нелепата смърт.Нека почива в мир момичето,жалко толкоз млада тепърва живота е започвал.
Хора,внимавайте при кого се качвате.Ако няма достатъчно стаж или опит по добре хванете автобус или влак.Ако все пак е спешно или нямате избор настоявайте да намали скоростта до ограничената разрешена.Избягвагте пишман шофьори дето като се качите при тях не се чуствате уверени и дискомфортно/н тръни/
:evil:

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Нед 24 авг 2008 12:40

Дашо написа:Бог да я прости!!!
А тоя олигофрен,трябва да бъде наказан!!!
Наистина е жалко,за това как тея дето са виновни оцеляват,след като направят мизерия :evil: :evil:

Колега много си прав! За такива идиоти затвора им е малко :evil: :evil: :evil: Нека почива в мир момичето :cry: :cry:

Потребителски аватар
nikolai_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_1 » Нед 24 авг 2008 13:12

Каквото и да си говорим нищо няма да променим докато не се променим самите ние .
С ръка на сърцето си казвам , че и аз понякога карам безразсъдно , но само когато съм сам в колата . Всичко опира до нас водачите . Преди всичко ние тряабва да сме не хора а Човеци . Човеци е с главно "Ч" . Ние не можем да уважаваме себе си а квоостава за другия или другите или ако щете другата до нас! :evil:
Всеки един ден стават катастрофи и вече толкова сме свикнали с тях ,че просто не ни праят впечетление .
Ще ви разкажа пресен случай :
баща ми е инструктор , караша при него едно момче точно като това дето е направило белята още докато караша курсовете беше много безразсъдени няколко дена след като си взе книжката попиля колата на баща си и себе си . Жив е , но това да му е като обеца на ухото . Бащи ми го предупреждаваше ,че така както кара няма да изкара дълго предупреждаваше и баща му какво може да стане ... но ...
Дано да сте схванали идеята ми.
И помнете всичко опира до нас самите . Ние поне сме водачи на VW и Производните им . Нека ние да поддържане реномето на толрантни и културни водачи на пътя !

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Нед 24 авг 2008 13:31

Наистина много жалко, нямам думи просто....но не забравяйте,че може да се случи на ВСЕКИ от нас, не е гаранция,че трябва да си идиот,за да стане такова нещо.

ivelina_yankova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivelina_yankova » Нед 24 авг 2008 21:33

Поредната нелепа смърт. ДО КОГА ТАКА ? ? ?

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ, безсилни сме към трагедията, няма как да върнем живота :( за жалост стават все повече!

За последните 5 месеца си заминаха много мой близки хора заради катастрофи...... Няма връщане назад, имам само спомени и сълзи в очите! Карайте внимателно, никой не е застрахован от нищо!

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Нед 24 авг 2008 22:10

ivelina_yankova написа:...... Няма връщане назад, имам само спомени и сълзи в очите! Карайте внимателно, никой не е застрахован от нищо!

НЯМА Има шофьорски курсове и акъл в главата!!! Докато тия печлемета не спрат да си купуват книжките,още много млади хора ще се заминат. МОЕТО лично мнения го казах в една тема за един моторист. Истриха ми мнението. Но си държа на него. Язък за момичето!!!

Потребителски аватар
berbatov86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berbatov86 » Нед 24 авг 2008 22:32

[/quote]НЯМА Има шофьорски курсове и акъл в главата!!! Докато тия печлемета не спрат да си купуват книжките,още много млади хора ще се заминат. МОЕТО лично мнения го казах в една тема за един моторист. Истриха ми мнението. Но си държа на него. Язък за момичето!!![/quote]
Напълно те подкрепям.Хора-спрете да си купувате книжките и не се правете на велики по пътищата,щото наистина не е нормално толкова млади хора да загиват в катастрофи.На момичето лека му пръст

Kadiev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: поредната нелепа смърт

Мнениеот Kadiev » Нед 24 авг 2008 22:44

[quote="napster"][/quote]
колега Надето ми беше комшийче ..живеехме в един блок а с баба й и дядо й в един вход ..днес си бях по Ст. Загора и като разбрах ми се скапа всичко ...тоя изрод от квартала ли е някой ..деба и долното келеме насрано

Потребителски аватар
vladikk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladikk » Нед 24 авг 2008 23:01

ей сърцето ми се къса,когато чуя подобна новина!!! Напоследък много народ си отиде поради нехайството на младите и самонадеяни шоферчета. Бог да прости момиченцето,жалко 4е си отиде толкова млада,но вече вси4ки дими са безсмислени....

по4ивай в мир!!!

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Re: поредната нелепа смърт

Мнениеот napster » Пон 25 авг 2008 6:35

Kadiev написа:
napster написа:

колега Надето ми беше комшийче ..живеехме в един блок а с баба й и дядо й в един вход ..днес си бях по Ст. Загора и като разбрах ми се скапа всичко ...тоя изрод от квартала ли е някой ..деба и долното келеме насрано

Не е от квартала. Момчето е от Железник и доколкото успях да разбера е успял и да се покрие някъде, но едва ли задълго. Най- бруталното което разбрах снощи е че Надето е изхвръкнала през предното стъкло и колата се е преобърнала върху нея .... Е това няма как да стане ако караш поне с малко акъл !

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 25 авг 2008 6:40

нещо за виновника?възраст това онова?
за да изхвръкне би трябвало да са били без колани.
удряли са го на рали и сигурно им е било забавно.
за да изтърве завоя кой знае с каква скорост е карал.
съжелявам за момичето...
но... можеха да пречукат невинни хора.
за радост нямало е такива там по това време....поне този път....следващия дано няма пак.

Потребителски аватар
RADO 8463
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RADO 8463 » Пон 25 авг 2008 7:26

Бог да прости момичето!!!Много жалко.Войната по пътищата за съжаление продължава!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”