търся човек, занимаващ се с изолации...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

търся човек, занимаващ се с изолации...

Мнениеот vaskoto1 » Съб 23 авг 2008 22:52

иде реч за една стена само. и по голямата й част е прозорец... така че се събира към 5-8 квадрата излоация. на 7мия етаж съм и повечето като чуят условията, или казват цени, дето са в озоновия слой, или директно ме отсвирват с право мерене...
отчаял съм се вече...
помагайте!
искам сериозни хора! 8)

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Нед 24 авг 2008 6:45

понеже някога съм се занимавал ще ти дам съвет- или търси приятел/познат, то си е услуга да си играе за 7 квадрата, защото има да си пуска въжетата/съответно да бие анкери / и т.н. за малко стеничка, или другия вариант е да чакаш като намалее сезона и вече към края като няма работа, някой ще се навие. може и съвсем началото на сезона ако ти се чака до март

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Нед 24 авг 2008 7:01

Васе що не изолираш от вътре? Фибран 2-3 сантиметра,мрежа+замазка и си като нов, пак ще има ефект, слагаш и пластмасова дограма и ше дигнеш с 10 тина градуса температурата, гаранция....

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 24 авг 2008 9:27

дограмата съм я сменил вече. и отвътре всичко съм си оправил-една причина д ане искам отвътре...
другата е че стената все пак акумулира топло-по фйешън става... искам отвън... :cry:
знам че трябва да е услуга-от всякъде вече ме убедиха че търсят големи пари-за малко не им се занимава...
продължава търсенето на наш човек... :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
laldo
Автомобил: Опел Зафира В
Двигател: 2006 г

Мнениеот laldo » Нед 24 авг 2008 9:46

имаш ЛС

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Нед 24 авг 2008 13:00

да не пускам нова тема - и аз търся човек да направи изолация на цял апартамент в близките 30-45 дена, че изтървах и тая година....

иначе, както казва колегата по-горе - търси момента извън сезона - пролет или есен, тука комшиите като правиха изолация април месец ми казаха че им излиза 500-600 лв. по-евтино... т.е работата е по-малко тогава, и може да се навие некой - но цената за алпиниските работи ти я слагат независимо колко квадрата е - защо не помислиш и още една две стени да направиш?

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 24 авг 2008 13:21

като гледам как се развиват нещата, май е редно да пиша че държиме особено на каменна вата.
другите материали не ни интересуват.
тъй като повечето хора, занимаващи се с това, отказват този материал (има някакъв гъдел при поставянето или просто не им се занимава...не знам) или се опитват да ми наложат тоя с който те работят, по коректно би било да го съобщя като инфо за конкретно изискване... :roll:

ivan tsvetkov

Мнениеот ivan tsvetkov » Нед 24 авг 2008 14:17

няма гъдел. стават много тешки платната с лепилото а и когато се дюбелират се искривяват от там шпакловката не става гладка. и като стане грозно няма други клиенти

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Нед 24 авг 2008 19:16

освен това съм чел, че можело да се работи с нея до 4 етаж/за въже, не скеле/, защото е адски тежка. но не съм работил с нея да потвърдя. иначе всеки си препоръчва неговото, щото си знае откъде го взема, на колко пари и хич не му е зор да ходи да търси друг материал, в друга борса с дрга/по-ниска/ отстъпка, просто защото има клиенти бол

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 24 авг 2008 19:18

Един съвет - таз каменна вата ти е през .....
Направи си я стандартно. Ела у нас да видиш каква изолация ми направиха за 38 лева на квадрат. Супер съм доволен. Да не говорим, че въпросната вата е повече приложима май за вътрешни изолации. Ти си знаеш де.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 24 авг 2008 19:49

трябва да ви кажа че всичко дето изписахте дотука за каменната вата са абслолютни глупости. 8)
правихме на блока дето ми е гаража изолация и имам наблюдения-затова и държа.
не знам какво ги спъва тъпанарите-всъщност знам. ватата е скъпа (защо ли? :stll think: трябва да има нещо там... :gruebel ) и печалбата им е малка.
за тежка-по тежка е от стиропора ама не може да се говори за камъни в буквалния смисъл чак!
всички в тая скапана държава са след лесните пари :evil: да наскубят колкото може повече, а след тях-потоп... :evil: :evil:

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Нед 24 авг 2008 20:20

vaskoto1 написа:трябва да ви кажа че всичко дето изписахте дотука за каменната вата са абслолютни глупости. 8)
правихме на блока дето ми е гаража изолация и имам наблюдения-затова и държа.
не знам какво ги спъва тъпанарите-всъщност знам. ватата е скъпа (защо ли? :stll think: трябва да има нещо там... :gruebel ) и печалбата им е малка.
за тежка-по тежка е от стиропора ама не може да се говори за камъни в буквалния смисъл чак!
всички в тая скапана държава са след лесните пари :evil: да наскубят колкото може повече, а след тях-потоп... :evil: :evil:

гаража я вдигаш на 2 метра, а тук на 7 етаж. а печалбата не се притеснявай, те ще си я вземат същата като при стиропора, та и отгоре. ти ще платиш за това, преди 3 години тъкмо излизаше ватата и бачках на 37 +/- 2 лв стиропора и 54 вата ако не ме лъже паметта. така и не се намериха желаещи за вата :D

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Нед 24 авг 2008 20:51

Васе с цялото ми уважение към теб ще ти задам 1 въпрос. ОК?

Колко ще ми вземеш ако ми сложиш механизма за превключване на скоростите от голф 4 на купето на 1-ката и да ми вържеш инсталацията на мотора. Също и да ми преправиш конзолата с педалите та съединителя да е с помпа????
Така стоят нещата с твойта изолация. Занимавам се със строителство от 8 години така че може да бъдеш сигурен че имам идея за какво става въпрос. Ако искаш да минеш по-евтино си направи изолация отвътре с гипскартон и вата. НИКАКЪВ стиропор и фибран вътрешно. Вярно е че е по-добре изолацията да е отвън, НО когато е трудно може да се направи компромис, но само ГИПСКАРТОН и ВАТА.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 24 авг 2008 21:07

не иде реч да е евтинко и да е без пари. ама съгласете се че има разлика м/у 50+ лв./м2 и 70+... дето ми обадиха наскоро...
и още некви хитреци-ми то понеже е под 10 м2 няма да вадиме квадратурата на прозореца от сметката... при джам 1.80х3.60? няма да вадиш 5 квадрата?
е за това говоря.
а що се касае за блока на гаража-ми правихме го целия-не само гаража. това са 6 етажа. искаха да го правят на въжета но не се съгласихме и настояхме на скеле щото миналата година ни оръсиха 10 бона за покрив (скатове, керемиди) и щяха да го направят таратор...
не съм в строителството, но тук там попоглеждам...
а за конзолата и инсталацията, ако се хвана-няма да искам да ми плащаш инсталация на еърбегове и круз контрол + тракшън контрол защото си 1чка и е малко жицата...mhihi

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Нед 24 авг 2008 21:07

ти пък сега какво против фибрана, ако е къдърно сложен е шестак.... вярно е че малко майстори го правят добре....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”