Здравейте! Подариха ми непълен флакон penetrant с либрикант и графит. Основното му приложение е скапване на ръжди, но аз се интересувам чисти ли като онова, синьото DW - 40 или нещо подобно беше, нагар и по електро съединения, контактни, електро нагари. Ползвал ли го е някой и може ли да се разчита на него?
Предварително благодаря за отзивчивостта.

penetrant и електронагар
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
WD 40 става за ел. контакти. Но много внимавай в точния надпис. Защото има и ментета пак 40 ама други букви
WD 40 преди доста години съм го ползвал много успешно - бус бензин Тойо - заравям се в микроязовир - естествено загасва. Местя се на дясната седалка , отварям капака / всичко е от кабината/ и поглеждам надолу - вода до гредите . Бай Мангал вика бате дай 10 лв да те избутаме /мамицата им нарочно запушват шахтите на това място/ Вадя спрея от жабката и пръс по дистибуторна капачка, пръс по кабелите, пръс по кондензатора - обратно на моята седалка и бастър копче и запали без да прекъсва.
След някъде месец при летните потопи помагах на 1 кака с Голчо 2 - пак спаси положението спрея.
За контакти недей използва онзи спрей с графит , че ще се видиш в приключение.
Предполагам , че си чул за американските бомби с графит за електростанции
WD 40 преди доста години съм го ползвал много успешно - бус бензин Тойо - заравям се в микроязовир - естествено загасва. Местя се на дясната седалка , отварям капака / всичко е от кабината/ и поглеждам надолу - вода до гредите . Бай Мангал вика бате дай 10 лв да те избутаме /мамицата им нарочно запушват шахтите на това място/ Вадя спрея от жабката и пръс по дистибуторна капачка, пръс по кабелите, пръс по кондензатора - обратно на моята седалка и бастър копче и запали без да прекъсва.
След някъде месец при летните потопи помагах на 1 кака с Голчо 2 - пак спаси положението спрея.
За контакти недей използва онзи спрей с графит , че ще се видиш в приключение.
Предполагам , че си чул за американските бомби с графит за електростанции
Върни се в “ОФФ-Топик - други”