Имам едно питане зех си кабел DVI - HDVI или нешо такова и си вързах компа и телевизора. Тв предава супер но щом пусна кабела във въдео картата монитора започва да ми трепери и нямам обяснение защо???
Някакви идей?
HD неволи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- V_i_T
- Автомобил: Golf 2 GTI
- Двигател: PB 1.8i 112 hp 1991
- Контакти:
groznika написа:От настройките на карта или така:
Десен бутон на мишока върхо празна част от десктопа>>>пропъртис>>>сетингс>>>адвансед>>>монитор>>>падащо меню с херците
Колега, не е ли от настройките на драйвъра на видеокартата, там където са TV, миви ?!?!
Щот доколкото се сещам аз като правих казвах от драйвъра колко херца да го прави.

- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:Ами до колкото е писал колегата му мига монитора, а не телевизора
Да ма след като оправих сички контакти и тн го хванах от къд е е от кабела за кабелната понеже съм сложил само това среднотобез мрежата и затотрябва да е то май екраниране му се викаше на това ако не се лъжа????
А какъв кабел и сплитер трябва да си зема за кабелната коаксиале ясно ма като модел и има ли значение някакво за сплитерите?
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
mely написа:Колега ,вземи си езключи кабелната от телевизора или си сложи галваничен разделител,че да не се видиш в приключение ,зощото по кабелната тече ток и шасито се офазява пък има и голяма вероятност да се оправи
Ей грозник кога ме изпревари бе разбойник![]()
е тоя галваничен нещо си от къде може да се земе и изобщо без да вадя каквито и да е кабели може ли да се оправи тая работа?
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
CCCP_FAN написа:mely написа:Колега ,вземи си езключи кабелната от телевизора или си сложи галваничен разделител,че да не се видиш в приключение ,зощото по кабелната тече ток и шасито се офазява пък има и голяма вероятност да се оправи
Ей грозник кога ме изпревари бе разбойник![]()
е тоя галваничен нещо си от къде може да се земе и изобщо без да вадя каквито и да е кабели може ли да се оправи тая работа?
В Конрад има. Има и в магазините за електронни елементи .Абе пиши в бат Гугъл галваничен разделител и гледай сеир Дай на изображения да го видиш какво представлява има различни модели Аз използвам този цилиндричния. Успех
Върни се в “ОФФ-Топик - други”