листовки = психични разтройства
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
листовки = психични разтройства
хора остават ми още 13 дена до изпита пред КАТ. сега решавам листовки и имам чувството че в ското време ще откачааа Screwy направо съм вече нечовек 

- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не се притеснявай всичко ще е наред особено ако си спокоен и знаеш какво правиш .
И аз се бях спекъл много яко когато карах изпитите та по едно време ходих все къркан на курмуване , че инак неможех да си отпусна душицата. Взех книжка от раз и са не само , че не ми трябва алкохол за да се чувствам спокоен , а напротив не близвам когато ще карам
Успех и спокойно
И аз се бях спекъл много яко когато карах изпитите та по едно време ходих все къркан на курмуване , че инак неможех да си отпусна душицата. Взех книжка от раз и са не само , че не ми трябва алкохол за да се чувствам спокоен , а напротив не близвам когато ще карам
Успех и спокойно
- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спокойно бе човек, листовките не са нищо страшно, виж кормуването вече е тръпка, особено ако изпитващият е някой темерут, но и там си има цаки. Не се претоварвай с толкова листовки, щото ще ти стане каша с гаранция. Аз примерно преди изпита да съм решил 10 листовки макс, само с теорията се справих и направих само една грешка, но въпросът беше за Гражданска отговорност някакъв Screwy
Най-важното е да си спокоен, тъй като в повечето случаи грешките са от недоглеждане и притеснение!
Най-важното е да си спокоен, тъй като в повечето случаи грешките са от недоглеждане и притеснение!
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
гледам тука има до мене едно шише Грантс
. серизно съм се спекъл с тия листовки. тва ми е най големия проблем , докото кормуването ми е песен Drive само се моля на Бога да мина листовките и натам съм си взел изпита bowdown bishop
П.С. мерси за стискането на палци
П.П.С. ако го зема пустия изпит ще пусна един топик:
ВЗЕХ СИ ИЗПИТА,А СЕГА НАЗДРАВЕ !!!
Drunk

П.С. мерси за стискането на палци
П.П.С. ако го зема пустия изпит ще пусна един топик:
ВЗЕХ СИ ИЗПИТА,А СЕГА НАЗДРАВЕ !!!

- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега спокойно. Листовките се зубрят. Не се мъчи да четеш правилници. Просто мини всички листовки 2-3 пъти и ще ги запомниш. На изпита се падат абсолютно същите въпроси, само че самите листовки не съвпадат (не става с пищови по номер на листовки). Абе зазубряш ги 3-4 дни макс и си готов. Не се стягай.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе най- важното е да внимаваш на листовките. Аз бях същия като теб - нямах грижи с кормуването. Обаче на листовките ме скъсаха първия път и то най- вече щото ги подцених и четох малко, а и на изпита бях разсеян и сбърках 2-3 въпроса, които ги знаех. Така че - решавай листовки и макс концентрация на изпита и нямаш грижи.
П.П. Втория път подходих както трябва и - 1 грешка на листовките, а кормуването го взех без никакви грижи.
П.П. Втория път подходих както трябва и - 1 грешка на листовките, а кормуването го взех без никакви грижи.
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
оставащи дни: 8
психическо състояние: разклатено
алкохол в кръвта: намира се
решавам ги шибаните листовки и кво ?
се същия дедов!
извинявам се за цветущия език ама вече дигнах оборотите.в скоро време инжекцията ще изключи ХаХАХАхА
побърках се хора. ПОМОЩ. нестига че не съм спокоен а още повече съм се прекозил.незнам ко да прая.имам чувството че тия листовки нигога нема да ги науча.
Screwy
психическо състояние: разклатено
алкохол в кръвта: намира се
решавам ги шибаните листовки и кво ?
се същия дедов!
извинявам се за цветущия език ама вече дигнах оборотите.в скоро време инжекцията ще изключи ХаХАХАхА
побърках се хора. ПОМОЩ. нестига че не съм спокоен а още повече съм се прекозил.незнам ко да прая.имам чувството че тия листовки нигога нема да ги науча.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”