За парите наистина изглежда привлекателно.
Но Аз като си търсих лаптоп пролетта, също си бях харесал MSI, отказах се заради качеството на изработка.
MSI лаптопите са за масов потребител, в света на лаптопите под масов потребител се разбира човек, който ползвал лаптопа по-няколко часа на ден и от време на време. Ако си решил с този лаптоп да заменяш Desktop машина или реално да работиш на него.... риска от дефекти е голям.
За тези пари се доближаваш много до бизнес модели на IBM, HP и DELL. Според мен 1-во трябва да решиш какво точно искаш да правиш с този лаптоп.
За Асус и Тошиба също се чуват добри отзиви!
И още едно много важно нещо. След като Nvidia Наскоро обявиха много голям гаф със чиповете 84xx и 86хх и най-вече мобилните им версии... Аз в момента бих се ориентирал към лаптоп с видео Карта ATI. Още повече, че последните новини посочват, че AMD/ATI издухва NVIDIA...
И още едно нещо не се лъжи да вземаш Лаптоп за Игири! Просто не е оферта. 100 пъти по-добра оферта е за си вземаш някоя конзола ако искаш да играеш игри.
Ако си решил, че с тази машина ще можеш да обикаляш и да цъкаш игри. Грешка! 17" и 3 кила .... два пъти ще го изнесеш от вас и ще се откажеш....
Не искам да те обезкуражавам, този модел за тези пари наистина е привлекателен. Само, че много зависи за какво ще се ползва, за да може някой да даде оценка дали си заслужава!!