Има ли колега който да пътува от София до Нова Загора
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Има ли колега който да пътува от София до Нова Загора
ако има такъв колега да се обажда става въпрос за едни компютърни части.Ситуацията е такава друг колега ви дава частите ние се виждаме аз давам сумата която дължа на този колега за частите но проблем е че трябва да имате път пак към София.В Нова Загора мога да ви чакам кадето ви е удобно примерно ОМВ.Проявилите интерес ще получат и куриерско заплащане 

- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, нещо не го измисли много добре
Обясних, че с куриери не ми се занимава, понеже те връзват да ги чакаш да дойдат, а пък след това ги гониш по една седмица да ти донесат парите.
Не е проблем просто някой да мине покрай мен и да му дам частите, пък после ти можеш да ми пратиш пощенски запис, мен това не ме притеснява, няма какво да занимаваме някой да ме търси втори път.

Обясних, че с куриери не ми се занимава, понеже те връзват да ги чакаш да дойдат, а пък след това ги гониш по една седмица да ти донесат парите.
Не е проблем просто някой да мине покрай мен и да му дам частите, пък после ти можеш да ми пратиш пощенски запис, мен това не ме притеснява, няма какво да занимаваме някой да ме търси втори път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”