Мерси предварително
Прехвърляне на Каско?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
Прехвърляне на Каско?
Колеги поразтърсих се но не намерих такава тема... та да питам каква е процедурата при прехвърляне на пълно автокаско (БулИнс) от едно име на друго? Доколкото разбрах се попълва някаква молба но незнам дали трябва да снимат колата наново? Целта е да прехвърля каското без да се снима колата, че е с някоя друга забележка и след това да ги опиша като щети!
Мерси предварително
Мерси предварително
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
стария собственик ще трябва задължително да е там, ако колата не е имала проблеми удар и т.н. няма да я оглеждат
ако са давани пари по каско ще трябва да я огледат но собственика трябва да се яви в бул инс , и да заяви ,че продава каското на новия собственик
аз се отказах да я правя тая цялата процедура.....
ако са давани пари по каско ще трябва да я огледат но собственика трябва да се яви в бул инс , и да заяви ,че продава каското на новия собственик
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
G3 написа:стария собственик ще трябва задължително да е там, ако колата не е имала проблеми удар и т.н. няма да я оглеждат
Не трябва стария собственик да е там.
Аз прехвърлих каско точно в Булинс. Срока мисля че беше 5 дена, отиваш попълваш една молба и ти дават допълнително един лист с който после ако имаш щети трябва да го носиш. На мен ми изплащаха и 2 щети и няма никакви ядове.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Аз в Бул Инс си прехвърлих гражданската. Много лесно стана - отидох с полицата и ми издадоха един добавък. Стикера и талона си остават същите. Само трябва да си носиш полицата в случай че тъпите ченгета питат защо, аджеба, в гражданската регистрационният номер е различен.
Принципно, това трябва да се направи от предишния собственик.
Принципно, това трябва да се направи от предишния собственик.
- okokore
- Автомобил:
- Двигател:
connor cane написа:Аз в Бул Инс си прехвърлих гражданската. Много лесно стана - отидох с полицата и ми издадоха един добавък. Стикера и талона си остават същите. Само трябва да си носиш полицата в случай че тъпите ченгета питат защо, аджеба, в гражданската регистрационният номер е различен.
при мен направиха и снимки за новото досие по местоживеене. Всичко приключи за 15тина минути..
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Прехвърляне на Каско?
Да изтупам прахта!Купих си автомобил,който има гражданска и каско до ноември месец!Автомобила вече е с други номера,ще трябва ли да прехвърлям застраховката и каското или е нужно само да си нося договора за покупко продажба?
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Аз като си купих колата си имаше гражданска с зелена карта и каско, отидох в едно ателие в което сключват застраховки и ми извадиха добавък за гражданската а за каското не стана веднага, но им оставих документите и след ден два отидох и си взех добавъка и за каското което беше към армеец.
- k_garchev
- Контакти:
В понеделник отивам и аз да питам за какво става на въпрос!Да не се окаже,че в момента няма застраховка!
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Кога си прехвърлил колата?
- k_garchev
- Контакти:
Преди повече от 20дена!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”