Гледате ли "Discovery Channel"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гледате ли "Discovery Channel"
Искам да разбера колко от нас се кефят на този канал.Защото аз го обoжавам!!!Седна ли да гледам не мога да стана.Дори и да е хубаво времто и да мога да чепкам нещо по колата.
Последна промяна от ANNIHILATOR на Пон 17 окт 2005 20:02, променено общо 1 път.
Re: Гледате ли "Discovery Channel"
ANNIHILATOR написа:...аз го обужавам...

Време е май за spelling checker

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имаше и една поредица: "Как да продадем старата кола"
Та там имаше една серия, в коята спретнаха една Голф 1.Ама я направиха перфектна.Определено имаше проблем с превключване на скоростите но го оправиха.Накрая е продадоха на една мацка.
Сетих се да ви питам защото вчера даваха един филмза поскъпването на петрола.мисля че се казваше 1 барел петрол 70$.Та там имаше доста коментари за OPEC. Аз закачих много малко от края!!!Накрая филама завърши с това че светът трябва да се ориентира към неразработените залежи на нефт в Русия!!!
Та там имаше една серия, в коята спретнаха една Голф 1.Ама я направиха перфектна.Определено имаше проблем с превключване на скоростите но го оправиха.Накрая е продадоха на една мацка.
Сетих се да ви питам защото вчера даваха един филмза поскъпването на петрола.мисля че се казваше 1 барел петрол 70$.Та там имаше доста коментари за OPEC. Аз закачих много малко от края!!!Накрая филама завърши с това че светът трябва да се ориентира към неразработените залежи на нефт в Русия!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”