Ще се побъркам, помощ.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Ще се побъркам, помощ.

Мнениеот lowrider » Сря 10 сеп 2008 3:09

За да пусна тази тема на това място, явно доста съм психясал, затова моля само сериозни коментари.Та: от няколко месеца съм в САЩ, бригадирче, доста хубави неща ми се случиха това лято, за които не съм и подозирал, доста хора се опитаха и да ми провалят лятото, но досега всичко беше наред. Преди 2 седмици започнах да ходя на фитнес ( не бях ходил от България т.е 2.5 месеца) и си почнах все едно си ходя всеки ден, хубаво ама мениджърът ми ме задърпа, че има много работа и почнах един овъртайм, та след 4-5тото ходене на фитнес ден след ден спрях и почнах да бачкам яко ( бачкам в Адидас, занимават ме с онлайн поръчки, ама от време на време те карат да правиш всякакви други неща - последно местехме офисите от една сграда в друга ) и така бачкам си аз като вол една седмица и един ден усещам болка в крака, левия глезен (тоя крак съм го чупил точно над глезена преди 12 години и си помислих, че съм го претоварил, така пак отидох на работа ама през цялото работно време не съм мърдал, и болката мина (пих и някакви нимезили, аналгини) обаче като стъпвах и сякаш ми пукаше нещо в крака. На следващата сутрин ставам , почивка съм, и осъзнавам че каквото и да мръдна пука, ама абсолютно всичко, ръце, крака, врат и т.н. Спеках се , почнах да си мисля веднага за артрити, ревматизми и т.н , стори ми се че и показалецът на едната ми ръка е отекал, втори ден днес всичко ми пука и само си внушавам някакви допълнителни болки и отоци :(
Има ли ми нещо, какви са тези симптоми, как така от веднъж, ще се побъркам честно, като стана да се движа и ми се струва, че всичко ме боли и съм скован, възможно ли е да е комбинация от нерви и преумора ?

Ако някой ми е прочел горните простотии нека да си каже мнението , мерси.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 10 сеп 2008 4:51

Пич, несериозно е да търсиш медицинска помощ в интернет.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 10 сеп 2008 5:37

Абре колега, аз не съм на себе си, за какви сериозни неща си говорим...идеята ми беше ако някой нещо се е преуморявал и е имал подобни симптоми да ми каже - Нищо ти няма, стягай се!!! :cry:

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 10 сеп 2008 5:42

Точно това е разликата в манталитетите между другите хора (от Запада) и нас (българите).
Когато нещо такова стане, те казват:
- Relax, cool down, take it easy...
A ние тук:
- Я се стегни, бе!
Това в кръга на шегата, но...
Наистина може да е от преумора, може да е някой от новите щамове грип, но дори и да е така, няма как да си вземеш почивка. Затуй потърси лекарска помощ за бърз преглед, няма как.
Успех и късмет! :wink:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 10 сеп 2008 5:52

Ах как да няма начин за почивка, 3ти ден си почивам не ме интересува нищо друго.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 10 сеп 2008 6:01

E, щом си се разбрал с работодателя/ите си...
Мислех, че ти трябва официално доказателство... :)

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Сря 10 сеп 2008 6:13

Нерви колега според мен ,но трябва да потърсиш медицинска помощ ако не се оправиш.А и самовнушението също играе сериозна роля.Мисли позитивно :D

Потребителски аватар
vw_manqk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_manqk » Сря 10 сеп 2008 6:22

пич тренирам от 2 години и само като спра за 2 седмици примерно и после пак почна да тренирам имам същия проблем начи при мен това пукане се получаваще от наместване на стави!!! може и при теб да се е получило същото от преумора или стрес на организма (тяло) или пак за това че не си тренирал от 3 месеца нз дано се оправиш поздрави :roll:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 10 сеп 2008 7:02

Мисля, че си се параноясъл...споко...много ти е дошло нервното натоварване и търсиш под вола теле...хипохондрик ли си по принцип?

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 10 сеп 2008 7:04

chefito написа:Мисля, че си се параноясъл...споко...много ти е дошло нервното натоварване и търсиш под вола теле...хипохондрик ли си по принцип?

а бе имам навика да си измислям болести, ама толкова уплашен не знам да съм бил

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Сря 10 сеп 2008 7:04

chefito написа:Мисля, че си се параноясъл...споко...много ти е дошло нервното натоварване и търсиш под вола теле...хипохондрик ли си по принцип?

Ти го закла с голямата баданарка :lol: Пий протеини и аминокиселини за бързо възстановяване + витамини и ще се пооправиш за няколко дни :arrow:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 10 сеп 2008 7:45

аре без съвети пий тва и онова колкото и безобидни да са .......

Върни се в “ОФФ-Топик - други”