За да пусна тази тема на това място, явно доста съм психясал, затова моля само сериозни коментари.Та: от няколко месеца съм в САЩ, бригадирче, доста хубави неща ми се случиха това лято, за които не съм и подозирал, доста хора се опитаха и да ми провалят лятото, но досега всичко беше наред. Преди 2 седмици започнах да ходя на фитнес ( не бях ходил от България т.е 2.5 месеца) и си почнах все едно си ходя всеки ден, хубаво ама мениджърът ми ме задърпа, че има много работа и почнах един овъртайм, та след 4-5тото ходене на фитнес ден след ден спрях и почнах да бачкам яко ( бачкам в Адидас, занимават ме с онлайн поръчки, ама от време на време те карат да правиш всякакви други неща - последно местехме офисите от една сграда в друга ) и така бачкам си аз като вол една седмица и един ден усещам болка в крака, левия глезен (тоя крак съм го чупил точно над глезена преди 12 години и си помислих, че съм го претоварил, така пак отидох на работа ама през цялото работно време не съм мърдал, и болката мина (пих и някакви нимезили, аналгини) обаче като стъпвах и сякаш ми пукаше нещо в крака. На следващата сутрин ставам , почивка съм, и осъзнавам че каквото и да мръдна пука, ама абсолютно всичко, ръце, крака, врат и т.н. Спеках се , почнах да си мисля веднага за артрити, ревматизми и т.н , стори ми се че и показалецът на едната ми ръка е отекал, втори ден днес всичко ми пука и само си внушавам някакви допълнителни болки и отоци
Има ли ми нещо, какви са тези симптоми, как така от веднъж, ще се побъркам честно, като стана да се движа и ми се струва, че всичко ме боли и съм скован, възможно ли е да е комбинация от нерви и преумора ?
Ако някой ми е прочел горните простотии нека да си каже мнението , мерси.