Така имам един приятел в Шотландия и ми се ще да му погостувам за коледа за 3-4 дни евентуално и ме интересува какви документи ми трябват освен Паспорт. Там визи покани и тем подобни неща ако някой е по наясно нека каже че май по отрано да си подготвя нещата.
Мерси предварително пък ще гледам да почерпя на някоя сБирка.
Питане относно екскурзия до Шотландия?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Скотланд не е като скотландките! По-красиво е!!!

Последна промяна от Dragon на Пет 26 окт 2007 13:30, променено общо 2 пъти.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виза, паспорт, покана
евентуално покана, и нещо с което да доказваш че имаш определена сума пари за престоя си /или извлечение от сметка върши работа/.
Билет за връщане!!! много е важно, за да не си помислят имиграционните, че ще се заседяваш
Никакви сирена, луканки, и тям подобни ако не искаш проблеми по летищата. Баш за карък могат да те пипнат и да ти праснат някоя "културна" 150 GBP глоба.
Виза задължително виза в посолството трябва да имаш - 110 лв, за разглеждане и виза - там трябват мисля 2 снимки.
Кураж и достатъчно пари и:
Надежден чадър, дебели дрехи, фотоапарат и потегляш.
В Единбург както ти каза колегата е уникално красиво ТРЯБВА да отидеш до там, и да се разходиш яко.
Препоръчително е да се запознаеш малко с карти на града, и да си направиш лист на това което ще гледаш.
Не знам от къде ще пътоваш, но Easy Jet летят до Единбург тънко /ако си намериш билети/
Виж тук какво да очакваш
http://www.geo.ed.ac.uk/home/tour/edintour.html
Ако имаш още спесифики свиркаш ще казвам каквото знам
[/b]
Билет за връщане!!! много е важно, за да не си помислят имиграционните, че ще се заседяваш

Никакви сирена, луканки, и тям подобни ако не искаш проблеми по летищата. Баш за карък могат да те пипнат и да ти праснат някоя "културна" 150 GBP глоба.
Виза задължително виза в посолството трябва да имаш - 110 лв, за разглеждане и виза - там трябват мисля 2 снимки.
Кураж и достатъчно пари и:
Надежден чадър, дебели дрехи, фотоапарат и потегляш.
В Единбург както ти каза колегата е уникално красиво ТРЯБВА да отидеш до там, и да се разходиш яко.
Препоръчително е да се запознаеш малко с карти на града, и да си направиш лист на това което ще гледаш.
Не знам от къде ще пътоваш, но Easy Jet летят до Единбург тънко /ако си намериш билети/
Виж тук какво да очакваш
http://www.geo.ed.ac.uk/home/tour/edintour.html
Ако имаш още спесифики свиркаш ще казвам каквото знам

Върни се в “ОФФ-Топик - други”