Значи темата ми не е за тук,а за раздел Платени обяви,но времето ме притиска и смятам че в раздел Офф-топик се чете повече от колкото в раздел Платени обяви,а и в момента нямам възможност да платя за такса за раздел Платени обяви порари това че нямам регистрирани приходи от дейността на фирмата и наемането на работници. ... така това беше към админите на форума които ще ми се скарат за тази тема.
А ето и съществената част на темата:Представлявам френска фирма в България.Фирмата произвежда лозов посадъчен материал във Франция.Освен произвеждане френската фирма се занимава и с отглеждане и засаждане на лозови масиви.Хората който са ми нужни за попълване на бройката за работа в Франция са 10 и не е проблем да са от която и да е част на България.Първите желаещи които ще заминат на 26-ти ще работят в франция 3 седмици след което ще се приберат в България за кратка почивка след което ако имат желание ще заминат пак за срок от 6 или 12 месеца с една кратка почивка по новогодишните празници в България.Има възможност след работата си от 6 месеца в Франция да се върнат на същата дейност в България към Българското представителство на фирмата. Заминаване на първата група е някаде около 26.09.2008,Пътят с самолет се поема от фирмата,Спането в франция също се поема от фирмата,само храната е от вас(работниците).Заплащане 35 евро/ден. работна седмца 5 пълни работни дни + събота до обед.За информация на л.с. тук или 0888544023 или tashkov_atanas@abv.bg
п.п. ще пуна обявата в платения раздел за втората група от хора заминаващи която ще е 3 седмици след първата.

Набирам работници за работа в Франция.Срок до 26.09
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много добре казано друже.petko5 написа:Колко часа е работния ден ?
Договор има ли с френския работодател, какъв е той и къде се подписва ?
Щом си представител на френската фирма, значи трябва да си оторозиран от Българската държава за подбор на работен персонал-кой номер ти е лиценза ?
В кой град е работното място ?
Колега разбирам че времето те притиска,но все пак дай някакви координати на тази фирма.Знае ли човек да не е някаква Пирамида!!!
Да е някъде в БГ ок ама все пак това е на майната си

- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С едни приятелчета щяхме да ходим в ей такава ферма да берем грозде във Франция. http://grapepicking.co.uk/ Пратихме данни по е-мейл както си бяха изискванията и накрая нищо.Ставаше дума за 50 евро на ден,спането то тях,храната също,само транспорта от нас.Не знам колегата дали е към същата организация ама ако е сериозен дано няма проблем с тези,които отиват 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Хора, колегата е тук, в този форум, от далечната 2005-а година...
Нещо... много ме съмнява да тръгне да се прави на интересен на място, където всички го познават, той всички познава и където (явно) обича да бъде!
Изчакайте да даде отговор и тогава слагайте нарицателни на организацията, моля.
А и никой не може да си позволи да е 24 часа он-лайн във форума... (дори и аз!
)
Нещо... много ме съмнява да тръгне да се прави на интересен на място, където всички го познават, той всички познава и където (явно) обича да бъде!
Изчакайте да даде отговор и тогава слагайте нарицателни на организацията, моля.
А и никой не може да си позволи да е 24 часа он-лайн във форума... (дори и аз!

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
според мен него са го подвели да набира ОВЦИ и накрая той да го отнесе от познати и приятели !!!
35 Евро на ден са много малко. При тая инфлация ще се прберат хората с заеми а не с пари.
Дай направо цената на работен час. При работ ана черно в Германия за час се плаща от 5 до 7 евро, като преди това си обяснил на шефа че ако не ти плати му палиш мерцедеса.
35 Евро на ден са много малко. При тая инфлация ще се прберат хората с заеми а не с пари.
Дай направо цената на работен час. При работ ана черно в Германия за час се плаща от 5 до 7 евро, като преди това си обяснил на шефа че ако не ти плати му палиш мерцедеса.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Такъъъв!
След като се даде информация, която всеки може да провери и да си реши- нека коментирам и аз заплащането: Колега от работата беше във Франция на 30Евро дневно. Върна се преди 4 месеца, за да се ожени (че нещо преди да замине колежката...
...)
Единственото, което го възпира да замине веднага обратно при същите условия е очакваното бебе!
Името е Димитър Паликрушев, от гр. Съединение (ако някой желае да провери и тази информация)
Така, че има и хора, дето са доволни!
А защо и аз не замина- ами защото и според мен заплащането е мизерно...
След като се даде информация, която всеки може да провери и да си реши- нека коментирам и аз заплащането: Колега от работата беше във Франция на 30Евро дневно. Върна се преди 4 месеца, за да се ожени (че нещо преди да замине колежката...

Единственото, което го възпира да замине веднага обратно при същите условия е очакваното бебе!
Името е Димитър Паликрушев, от гр. Съединение (ако някой желае да провери и тази информация)
Така, че има и хора, дето са доволни!
А защо и аз не замина- ами защото и според мен заплащането е мизерно...
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
arrougance написа:http://grapepicking.co.uk/
Last year net wages were about €50 for an 8 hours working day. This amount will change a little bit every year.
Още има ли смисъл да се коментира? Според мен всичко това е балон пълен с ла*на.
Какво означава нямам 15 лв. да си платя за обявата. Пусни си джобс.бг ама там звънят и питат за фирма, регистрация, гаранции ....
Знаеш ли колко има такива заминали с обещания за пари и легла и пътни. Отиваш вземат ти паспорта и ти казват ще ядеш тук а ние ще удържаме от заплатата. Дават ти филия намазана с маргарин от на хитлер новобранската а ти го пишат в сметката филе миньон приготвен по марокански сервиран върху голите цици на ангелина джоли.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”