Проблем с инсталация на Xp
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Проблем с инсталация на Xp
Един приятел ме помолим да му преинстлирам щайгата,защото имаше някакви бъгове,като натиснеш някъде и маркира всичко,другия проблем който е имал е,че вместо цифри изкарва тези символите над цифрите(това забрави да ми го каже) И хубаво ще го преинсталирам аз,рестартира се компира,форматирах диска с джама и ми поиска серийния номер,обаче не може да изкарва цифри,а само знаци и до там беше...
Някакви идеи как да подкарам цифрите?

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Проблем с инсталация на Xp
kaiser666 написа:Един приятел ме помолим да му преинстлирам щайгата,защото имаше някакви бъгове,като натиснеш някъде и маркира всичко,другия проблем който е имал е,че вместо цифри изкарва тези символите над цифрите(това забрави да ми го каже) И хубаво ще го преинсталирам аз,рестартира се компира,форматирах диска с джама и ми поиска серийния номер,обаче не може да изкарва цифри,а само знаци и до там беше...Някакви идеи как да подкарам цифрите?
Ресетни си биоса. Може и да помогне...
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
kaiser666 написа:........че вместо цифри изкарва тези символите над цифрите(това забрави да ми го каже).......обаче не може да изкарва цифри,а само знаци и до там беше...Някакви идеи как да подкарам цифрите?
Струва ми се че изключваш вариянта просто да е повредена клавиатурата , или да няма драйвери

- The_Overmind
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Абе може да съм расъл в саксия ама съм бил близо до прозореца
Същите магарий ги е правил и с виртуалната клавиатура (екранна клавиатура дето се води)
Благодаря за съвета,но аз повече не пипам кутия....
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=93066&highlight=

Същите магарий ги е правил и с виртуалната клавиатура (екранна клавиатура дето се води)

The_Overmind написа:Дано съм помогнал.
Благодаря за съвета,но аз повече не пипам кутия....

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=93066&highlight=
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
kaiser666 написа:Един приятел ме помолим да му преинстлирам щайгата,защото имаше някакви бъгове,като натиснеш някъде и маркира всичко,другия проблем който е имал е,че вместо цифри изкарва тези символите над цифрите(това забрави да ми го каже) И хубаво ще го преинсталирам аз,рестартира се компира,форматирах диска с джама и ми поиска серийния номер,обаче не може да изкарва цифри,а само знаци и до там беше...Някакви идеи как да подкарам цифрите?
смени клавиатурата, на тази поределено й е залепнал shift-a (само с натиснат шфт могат да се пишат символите над цифрите)

Както казва колегата над мен, може да пробваш с USB клавиатура, понеже е възможно проблема да не е в самата клавиатура, а в контролера й.
Бърз вариант за проба - махаш клавиатурата, пускаш прозореца и гледаш дали пак маркира всичко на десктопа, когато кликаш с мишката.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”