Въпрос за разлепване на плакати по стълбове, кофи и т.н.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Въпрос за разлепване на плакати по стълбове, кофи и т.н.
Та въпросът ми е трябва ли да се плаща на общината (или на някой друг), ако искаш да разлепиш примерно 500 или 1000 плаката по стълбове, контейнери и други удобни места или всичко е балансирано (лепящи рекламите и ромите, които ги свалят за вторичните)
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dlug написа:Аз знам че трябва да имаш разрешение...друг е въпроса дали си заслужава ходенето по мъките при положение че така или иначе никой не го е еня
А отделно съм виждал как гонеха един, щото беше почнал да лепи на една бутка и не обръщаше внимание на думите :
- Недей да лепиш там, че ако изляза ...
И излезе

- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Викторе, трябваше още тогава да те разпитам, как стоят нещата, ама нали съм си заплес
@eos, селения е, спор няма! Но като всяка умрела от глад дискотека се рекламира така, защо и аз да не се включа еднократно, на местно ниво (1 квартал, НЕ цяла София) и да си помогна на стартиралия наскоро малък бизнес
и както виждаш не съм тръгнал с кофата с лепило и плакатите, а първо си питам, къде трябва да си платя за тази екстра, пък тези пари може да отидат после за 3 розички в някой парк 

@eos, селения е, спор няма! Но като всяка умрела от глад дискотека се рекламира така, защо и аз да не се включа еднократно, на местно ниво (1 квартал, НЕ цяла София) и да си помогна на стартиралия наскоро малък бизнес

Върни се в “ОФФ-Топик - други”