Колеги , преди да задам моя проблем - въпрос искам да уточня нещо : Аз люто ненавиждам и безкрайно презирам всички отрочета на господин Били Гей и не бих искал да имам нищо общо с неговите производни , нито да науча нещо за тях , но ми се налага в службата да се занимавам с компоти и с такава ОС и затова имам следния проблем - въпрос :
Може ли да обособя един компир с ХР като сървър в гардероба , обаче целта на занятието е той да няма нито монитор , нито мишка , нито клавиатура - просто един кашон с кабел ...

Искам да разбера ако няма тези неща как ще го поеме Виндовса и дали може с натискането на ресет или който и да е от бутоните на кутията виндовса да се рестартира и да заема работно положение без никаква намеса ..... знам , че след 30 дена максимум ( така се твърди не съм пробвал ) виндовса става нестабилен и искам всеки , който му трябва да натиска копчето и да ресетва системата , а аз да си спя сладко на бюрото ....
Благодаря предварително
П.С Въпроса ми е сериозен - моля въздържайте се от коментари несвързани с темата .....