здравейте,
В началото на лятото закупих телефон О2 орбит 2, след няколко месеца експлоатация, камерата спря да работи. съответно занесох телефона в магазина, те го приеха с обещанието да стане готов за седмица, две. след уговорения срок, телефона не беше готов, съответно ми беше обещано да стане до края на текущата седмица и така 3 пъти. сагата мина на следващото ниво миналия петък 26/09/2008. заявиха ми че не могат да оправят моя телефон и ми го заменят с друг. взех си аз заменения телефон и радостен че работя с коректни хора го сложих да се зарежда/нали се сещате че батерия нямаше никаква/. за мое учудване, в паметта на телефона имаше снимки на бебенце и на някакъв мъж. аз изпадам в шок, дали са ми употрябяван телефон. бегом обратно в магазина, тих скандал, клетви че телефона са го свалили от витрината, мъгляви обяснения защо има снимки на голи бебета в него след като са го свалили от витрината и т.н. получих обещание че нямам да имам грижи с новият си стар телефон, тръгнах си…..
събота - в командировка съм и изненада, телефона ми няма обхват, разбирате че това е телефон при това скъп. работя с него, а не могат да ме намират клиентите.
Говорих със служителите на магазин Global Co http://www.global-co.eu/ и изявих желание да върна дадения ми телефон и да си получа парите обратно, беше ми отказано.
жалбата в КЗП е подадена, чакам развитие, а извода за вас е
НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ В МАГАЗИН GLOBAL CO

Избягвайте да пазарувате в магазин Global Co
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Избягвайте да пазарувате в магазин Global Co
Последна промяна от Atanas14 на Сря 22 окт 2008 10:44, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”