Търся вишка от чам. В Пловдив пообиколих всички големи магазини няколко пъти - освен в Юск (599лв) не намерих друга подходяща. Мисля, че във Велинград има много производители на мебели от чам, но не зная продукцията им дали я пласират някъде там. Молбата ми е за инфо и адреси на такива магазини във Велинград, Пещера и други свързани с мебелите градове около Пловдив!
П.С.
В Явор Пазарджик също гледках.

Мебели от чам търся - мебелни магазини във Велинград? Къде?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- ivan.1312
- Автомобил:
- Двигател:
Точно на входа на града има един магазин МЕТКО се казва, може там да погледнеш. Града не е голям, тъй че врътни едно кръгче по него и ще си намериш търсения артикул!
На твое място обаче бих си поръчал при дърводелец, а такива във Велинград - бол, та така съвсем точно ще можеш да кажеш какво искаш да ти направят, ся друг е въпроса доколко точно ще го направят, ама...
Успех!

На твое място обаче бих си поръчал при дърводелец, а такива във Велинград - бол, та така съвсем точно ще можеш да кажеш какво искаш да ти направят, ся друг е въпроса доколко точно ще го направят, ама...
Успех!
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
знам два магазина (всъщност е един и същи), в които можеш да поръчаш всичко от чам. единият се намира в банята на кръстовището на руски и 6-ти септември, а другият на руски след пешеходния светофар за четвъртък пазара в посока към моста на герджика (след магазина за алкохол). знам и за дърводелци (майстори от старата генерация), които могат да ти свършат работа, ако ти трябват координати, пиши ми.
- magician
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За магазин не мога да помогна, НО преди да купиш нещо произведено в България премери поне 3 пъти....
Моя опит с чамовите мебели: Купувам две легла от чам за детската. В легло влизат две дъски надлъжни, широки по около 20 см и две табли. Цена на легло около 160 лв...не поня точно, но не е по-малко. От магазина ми обясняват, че това си е стандартно легло. Отивам си и при сглобяването установявам, че имат двойно повече дупки, защото някой е объркал местата им, но нейсе...
От там отивам в Практис и си купувам два матрака за които също ме убеждават, че са със стандартни размери...Е да ама не - матраците /те са със рамка/ не влизат в леглата, в резултат на което се налага ново разместване на мебелите, разхлабване на винтовете с които са сглобени леглата и сега, като се погледнат леглата от пред на всякъде има по около 7-8 мм. разстояние между таблите и надлъжната дъска...Оказа се, че или леглото е по-късо с 2 см или матрака е по-дълъг ...Такива "производители" дано фалират...Не се наемам да кажа кой от двамата/в моя случай/производители е виновен, но нервите и разместването на мебели са за моя сметка...
Моя опит с чамовите мебели: Купувам две легла от чам за детската. В легло влизат две дъски надлъжни, широки по около 20 см и две табли. Цена на легло около 160 лв...не поня точно, но не е по-малко. От магазина ми обясняват, че това си е стандартно легло. Отивам си и при сглобяването установявам, че имат двойно повече дупки, защото някой е объркал местата им, но нейсе...
От там отивам в Практис и си купувам два матрака за които също ме убеждават, че са със стандартни размери...Е да ама не - матраците /те са със рамка/ не влизат в леглата, в резултат на което се налага ново разместване на мебелите, разхлабване на винтовете с които са сглобени леглата и сега, като се погледнат леглата от пред на всякъде има по около 7-8 мм. разстояние между таблите и надлъжната дъска...Оказа се, че или леглото е по-късо с 2 см или матрака е по-дълъг ...Такива "производители" дано фалират...Не се наемам да кажа кой от двамата/в моя случай/производители е виновен, но нервите и разместването на мебели са за моя сметка...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”