Честит Рамазан Байрям на всички празнуващи!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
Честит Рамазан Байрям на всички празнуващи!
Честит празник на всички онези колеги, които днес празнуват! Да сме живи и здрави, всички ние, семействата ни, без значение кой какъв е!
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Варбона ще ме извини, но ще отключа.
Българин съм и съм атеист, но съм възпитан от културни и интелегентни хора (родителите ми), и съм научен на толерантност и отвореност към 'чуждото' и различното.
Тази тема я е имало в минали години и никога не е имало проблеми. Какво ви става сега?! Толкова ли озверяхте?!
Оттук нататаък да пишат само хора, които искат да изкажат поздравления или да разкажат повече за този празник.
Всеки провокативен, неуместен и т.н. пост ще бъде копиран и редактиран, а автора лично аз ще предложа за наказание!!!
Българин съм и съм атеист, но съм възпитан от културни и интелегентни хора (родителите ми), и съм научен на толерантност и отвореност към 'чуждото' и различното.
Тази тема я е имало в минали години и никога не е имало проблеми. Какво ви става сега?! Толкова ли озверяхте?!
Оттук нататаък да пишат само хора, които искат да изкажат поздравления или да разкажат повече за този празник.
Всеки провокативен, неуместен и т.н. пост ще бъде копиран и редактиран, а автора лично аз ще предложа за наказание!!!
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
където израстнах в нашия квартал имаше много турски семейства, всички бяха заможни, с бизнес, алъш вериш и тем подобни
ритахме мач заедно с хлапетата всеки ден, ходехме и на даскало заедно
когато бяхме навън на байрама жените винаги черпеха с бонбони и всякакви шекерчета и ни обясняваха, че днес е голям празник за тях
да има кой да покани на един курбан днес, това ще бъде приказка
)))
честит празник !

ритахме мач заедно с хлапетата всеки ден, ходехме и на даскало заедно

когато бяхме навън на байрама жените винаги черпеха с бонбони и всякакви шекерчета и ни обясняваха, че днес е голям празник за тях

да има кой да покани на един курбан днес, това ще бъде приказка

честит празник !
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
The_Machine написа:A всъщност какво празнуват/честват мюсюлманите(хм, така ли се пише) днес?
Свтршват 3 месечните пости.
Предишиянт ден се месят и пекат мекици и се раздават на цялата махала.
Днеска се отива при всички роднини и се целуват ръцете на родните като се почва от най старите.
Целия ден се раздават сладки, баклави, палачинки. Лично съм накарал баба ми да приготви домашна баклава сега каня колегите от офиса да се насладят. Както казват по мъдрите :
- Нека ядем сладко и сладко да приказваме.
Живи и здрави хиляди благодарности за поздравите и на празнуващите.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”