Запалените по такава музика знаят, че готик-метъл бандата Crematory бяха у нас. В зала "Христо Ботев" - Студентски град в събота -20.09. те забиха здрав концерт. Браво на организаторите от АРТБГ, е можеше да има и нещо за хапване, а и още едно място за продажба на бира.
Някои бяхме там и се видяхме дори без да се търсим .
Снимките мисля, че ще кажат много повече от мен.
Ето ни и нас, от ляво orgasmatron и аз в средата
Последна промяна от Dpop на Вто 30 сеп 2008 10:49, променено общо 1 път.
Добромире бравост за снимките, много добър концерт се получи, най накрая някой успя да озвучи като хората тази консервена кутия
Браво и на Феликс и компания, че се раздадоха до край
orgasmatron написа:Добромире бравост за снимките, много добър концерт се получи, най накрая някой успя да озвучи като хората тази консервена кутия Браво и на Феликс и компания, че се раздадоха до край
Да за концерта и озвучаването на залата не мога да нищо повече да кажа освен браво. Този път не се организирахме да се съберем и да сме заедно, но що са концерти все са пред нас.
Предлагам да се замислим за един музикален подфорум. Смятам, че вече се посъбраха доста теми на такава тематика и с не малко снимков материал. Вярно, е че и така има достатъчно работа за модовете, но както е видно те се увеличиха и ако не ги натоварва допълнително би било добре да се отдели такъв.