Декоративни рибки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- FreAk
- Автомобил:
- Двигател:
Декоративни рибки
Интересува ме, ако някой гледа декоративни рибки, дали ако напълня аквариума с минерална водя ще има проблем?
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос на PH на водата. И на мрасотия.
За голям аквариум е важно съдържанието на всеки един ш*бан метал. Примерно дискусите ако им се отклони водата даже и с малко - заминават. Слагат се подобрители на PH, подобрители на минералите, подобрители на х*я ми янко... Майктата си трака...
3 аквариума риби затрих, докато ми писна
За голям аквариум е важно съдържанието на всеки един ш*бан метал. Примерно дискусите ако им се отклони водата даже и с малко - заминават. Слагат се подобрители на PH, подобрители на минералите, подобрители на х*я ми янко... Майктата си трака...
3 аквариума риби затрих, докато ми писна
- Apokalypsis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
FreAk написа:Аз ползвам Sera aquatan, точно за стабилизиране на чешмяната вода и за регулиране на pH, но ми стана странно как на моята позната рибите живеят в минерална вода
Не смятам,че е невъзможно рибки да живеят в минерална вода-напротив,но няма да издържат дълго.Съветвам колегата преди да изсипе водата в аквариума да я остави навън(на терасата например) за около едно денонощие с цел да се премахне хлорът.Успех!

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
madcap написа:я мойте папагали ги оставям без вода даже
Група учени пробвали нов метод на лечение на грип. Избрали 10 маймуни заразили ги и ги отделили от група по 5.
На едната група давали вода и храна на другата нищо. Незнайно защо 5 маймуни без храна и вода умрели след 3 дена а другата група била жива.
Продължавай същия дух колега скоро ще откриеш истината за грипа

Върни се в “ОФФ-Топик - други”