Някой има ли хъски у дома си. В най-сокоро време ще си взимам куче и съм се спрял на тази порода. Ако някой има или знае нещо повече за това куче нека сподели мнение. С какво се храни като е малко как се обучава и такива работи...
Ако също знаете някой да продава от Стара Загора / област ( Пловдив, Нова Загора/ Сливен...) нека пише. Знам че вървят някъде около 300 лв.
п.п. - Ще се радвам ако предложите и име.

Хъски
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- gospodin_16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Споделям мнението на телеВизора... Един приятел има хъски.. Веднъж като му ходих на гости на няколко пъти да ме "качи"
На морето пък беше вързано, защото се беше озлобило и лаеше по хората... Не слушаше стопанина си, просто си лаеше по другите...
Другото, което ми е казвал е, че не е куче за апартамент! Голямо е, иска си двор, да тича....
Иначе са адски красиви, няма спор

Другото, което ми е казвал е, че не е куче за апартамент! Голямо е, иска си двор, да тича....
Иначе са адски красиви, няма спор

- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
помня аз, че четох преди време за хъски тук:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=20444&highlight=%F5%FA%F1%EA%E8
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=20444&highlight=%F5%FA%F1%EA%E8
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
Stivi написа:chefito написа:Не мъчете милото животно в апартамент. МОЛЯ ВИ.
Присъединявам се към този апел ! Големите породи НЕ са за апартамент,особено такива дето са природно създадени за много тичане !
Много ясно, че като живее в апартамент ще е озлобено.
На едни бивши съседи хъскито живееше в гарсониера с няколко котки и 4 човека.
Като излезеше навън ставаше страшно...всяка улична котка, попаднала в полезрението му-с пречупен гръбнак.Гадна работа.
Но пък като завалеше сняг с какъв кеф теглеше шейна с деца...
Северните кучета са много чувствителни. Имам лайка. Особен характер, но всичко е до възпитание и нагласа на стопанина...хващат настроения и мисли на близките хора отдалеч.
Не го гледайте в апартамент, не защото мирише, не защото е свикнало на студ...козината му е изолация и за топлина. Това куче иска пространство и подобаващо отношение.
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Поддържам твърдението,че хъскито е много своенравно!За красиво-също съм съгласен!Аз съм имал немска овчарка(канадски вълк дето му казват,щото е черно)и ротвайлерка,но един приятел имаше хъски и не го изкарваше с моите кучета,щото се дразнеше с тях и правеше абсолютно квот си иска!НЕ си взимай хъски!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”