Спор за РАМ памети

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Re: Продавам RAM 256MB DDR PC3200\400Mxz\ -34лв/бр.

Мнениеот musura » Нед 30 окт 2005 1:30

Crank написа:Марката е Hynix/хюндай/CL3
Паметите са нови,но са без гаранция(внос)
За Шумен и Варна

е :) аз за толкова парички +1-2 лева отгоре ще продам на всеки в БГ такава памет, даже и с гаранция 1 година :)

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Нед 30 окт 2005 9:44

DDR 256MB/400, SAMSUNG, 24 Месеца гаранция --- $26,30

Това предлагат фирмите - мисля, че малко скъпичко продаваш въпросния модул, пък и е Cl-3 ....

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 01 ное 2005 13:57

ОФФФФФФТОПИК Латенцията е равна на времето за достъп до колонка разделена на честотата :) т.е CL= tCAC/tCLK

Потребителски аватар
CyberBlade
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CyberBlade » Вто 01 ное 2005 16:06

spam мойта default-а и е CL2 :lol:

Crank
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Crank » Вто 01 ное 2005 23:47

Момчета ,момчета и да ми присвяткате с фарове-впечатление не ми правите. К`во ли си викате-този е новобранец ей сега ще му сложим колана? По-полека!Трябва приемственост да има- този форум не е само ваш. Ще съм искрен с вас- тези памети и по 2 лв. да ги продам(които ми останаха((другите ми ги изкупиха в компютърните фирми)) пак ще ми е печалба. Цената ,която им търся е тази ,на която съм решил да ги продам,а не тази ,на която вие ще искате да си ги купите(това би трябвало да ви е ясно((който не му понася се изнася)). Преди два месеца ако имаше мен кой да уреди с рам на такава цена,но нямах късмет и трябваше да поръчам от вън и сега слотовете ми са пълни с рам и се ядосвам защо дъното ми няма 8 ДИММ слота :(
Въпреки ,че се явихте като спамерчета -Живи здрави
П.С. Живота не е само иконки,формули и спам-трябва и РАМ!!!!
(ей това горе ви го посвещавам и ще се гордея с него два-три часа докато не се сетя пак ,че трябва да търся бензинова помпа и ЕУБ)

Потребителски аватар
GT_power
Автомобил:
Двигател: 1.8T

Мнениеот GT_power » Чет 03 ное 2005 10:15

Crank написа:Момчета ,момчета и да ми присвяткате с фарове-впечатление не ми правите........ Цената ,която им търся е тази ,на която съм решил да ги продам,а не тази ,на която вие ще искате да си ги купите(това би трябвало да ви е ясно((който не му понася се изнася)).....

Първо, въобще на никой не му пука дали ти ще се впечатлиш или не :twisted:
И второ, май на теб би трябвало да ти е ясно (ама явно не е :roll: ), че не желанията на продавача определят пазарните правила, а самото търсене и предлагане.
Така че, дръж си РАМ-а и се кефи колко ти е бързо РС-то, щото друго не виждам какво можеш да направиш при твоята пазарна логика........ :lol:

Crank
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Crank » Чет 03 ное 2005 22:53

GT_power написа:
Crank написа:Момчета ,момчета и да ми присвяткате с фарове-впечатление не ми правите........ Цената ,която им търся е тази ,на която съм решил да ги продам,а не тази ,на която вие ще искате да си ги купите(това би трябвало да ви е ясно((който не му понася се изнася)).....

Първо, въобще на никой не му пука дали ти ще се впечатлиш или не :twisted:
И второ, май на теб би трябвало да ти е ясно (ама явно не е :roll: ), че не желанията на продавача определят пазарните правила, а самото търсене и предлагане.
Така че, дръж си РАМ-а и се кефи колко ти е бързо РС-то, щото друго не виждам какво можеш да направиш при твоята пазарна логика........ :lol:

Младеж ,на Икономика не ме учи!Едното ми образование е икономическо :) ,а и опит имам. Мисля,че стана ясно ,че пари затворени нямам в тази рам вече,и .... ,абе к`во се обяснявам на човек,дето си е сложил фарове на Джета на Голфчето :) (Голям мод),а и капака ти се отваря нагоре-яко,и течност за чистачки(зимна) си си сложил... Впечатлен съм от модовете ти.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Съб 05 ное 2005 0:16

Crank написа:Младеж ,на Икономика не ме учи!Едното ми образование е икономическо :) ,а и опит имам. Мисля,че стана ясно ,че пари затворени нямам в тази рам вече,и .... ,абе к`во се обяснявам на човек,дето си е сложил фарове на Джета на Голфчето :) (Голям мод),а и капака ти се отваря нагоре-яко,и течност за чистачки(зимна) си си сложил... Впечатлен съм от модовете ти.

Извинявам се, че пак ще поспамя, ама тя така си тръгна темата ;)
@Crank
Хей пич хайде по-кротко с тези образования...най-малкото не знаеш хората срещу теб колко и какви образования имат...ако това е някакъв критерий де....
Давай по-кротко и не се дразни от факта, че не можеш да си продадеш стоката на желаната от теб цена...това е нещо нормално ;)
И още нещо - като гледам, ти се натресе във форума да си продаваш супер готините памети, затова не се заяждай с останалите юзъри и ако нещо не ти изнася - най-лесното решение на проблема е ти да се изнесеш от форума!!!
Хайде със здраве!

Потребителски аватар
GT_power
Автомобил:
Двигател: 1.8T

Мнениеот GT_power » Съб 05 ное 2005 20:23

Crank написа:Младеж ,на Икономика не ме учи!Едното ми образование е икономическо :) ,а и опит имам. Мисля,че стана ясно ,че пари затворени нямам в тази рам вече,и .... ,абе к`во се обяснявам на човек,дето си е сложил фарове на Джета на Голфчето :) (Голям мод),а и капака ти се отваря нагоре-яко,и течност за чистачки(зимна) си си сложил... Впечатлен съм от модовете ти.

Хич не прави чест на учебното заведение, което си завършил, че те е научило да разсъждаваш така (е, освен ако не е икономическия техникум в Горно Нанадолнише).
И благодаря за комплимента "младеж" - подмладява ме поне с 10тина годинки ... :wink:
Пък явно си и мнооого "наблюдателен" - къде видя зимната течност за чистачките и как се вдига капака, а пък "пропусна" тва дето е в средата на коша :roll: Явно много се впечатляваш от дреболийките, а пропускаш същественото....................... :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”