Crank написа:Марката е Hynix/хюндай/CL3
Паметите са нови,но са без гаранция(внос)
За Шумен и Варна
е

Crank написа:Марката е Hynix/хюндай/CL3
Паметите са нови,но са без гаранция(внос)
За Шумен и Варна
Crank написа:Момчета ,момчета и да ми присвяткате с фарове-впечатление не ми правите........ Цената ,която им търся е тази ,на която съм решил да ги продам,а не тази ,на която вие ще искате да си ги купите(това би трябвало да ви е ясно((който не му понася се изнася)).....
GT_power написа:Crank написа:Момчета ,момчета и да ми присвяткате с фарове-впечатление не ми правите........ Цената ,която им търся е тази ,на която съм решил да ги продам,а не тази ,на която вие ще искате да си ги купите(това би трябвало да ви е ясно((който не му понася се изнася)).....
Първо, въобще на никой не му пука дали ти ще се впечатлиш или не![]()
И второ, май на теб би трябвало да ти е ясно (ама явно не е), че не желанията на продавача определят пазарните правила, а самото търсене и предлагане.
Така че, дръж си РАМ-а и се кефи колко ти е бързо РС-то, щото друго не виждам какво можеш да направиш при твоята пазарна логика........
Crank написа:Младеж ,на Икономика не ме учи!Едното ми образование е икономическо,а и опит имам. Мисля,че стана ясно ,че пари затворени нямам в тази рам вече,и .... ,абе к`во се обяснявам на човек,дето си е сложил фарове на Джета на Голфчето
(Голям мод),а и капака ти се отваря нагоре-яко,и течност за чистачки(зимна) си си сложил... Впечатлен съм от модовете ти.
Crank написа:Младеж ,на Икономика не ме учи!Едното ми образование е икономическо,а и опит имам. Мисля,че стана ясно ,че пари затворени нямам в тази рам вече,и .... ,абе к`во се обяснявам на човек,дето си е сложил фарове на Джета на Голфчето
(Голям мод),а и капака ти се отваря нагоре-яко,и течност за чистачки(зимна) си си сложил... Впечатлен съм от модовете ти.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта