БТК ADSL
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
БТК ADSL
Колеги,сори за малоумния въпрос,ама да си питам...На работа има интернет БТК адсл,с рутер,но няма компютър и за това с нося лаптопа да си щракам докато не съм зает.Обаче като го включа ми дава че има връзка излизат компютърчетата,но не ми зарежда....Трябва ли да направя някакви настройки,т.к. компа е със старите настройки от Мегалан,който вече не ползвам...и тн...и ако да от къде мога да взема тея настройки...от някой БТК център?може би.На работа няма кой да питам т.к съм сам
Мерси

- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
остави ИП, маската и гейта на автоматични настройки, сложи само ДНС за първи сложи 212.39.90.42 за втори 212.39.90.43 тука може да видиш как се слагат настройките http://btc.awardspace.com/PAGE2.html
- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
ADSL модема на БТК често дава проблеми, особено ако има рутер след него. Обикновено е достатъчно да рестартираш за около 30 сек. ADSL модема но ако продължава да нямаш връзка трябва да вържеш модема директно към компютъра, да напишеш www.mycontact.bg, да вкараш юзъра и паролата и да оставиш модема да си дръпне настройките от страницата на БТК.
Много тъпо, ама това е положението, тази операция може да ти се наложи да я правиш на известно време. Само БТК могат да предложат толкова скапана услуга.
Много тъпо, ама това е положението, тази операция може да ти се наложи да я правиш на известно време. Само БТК могат да предложат толкова скапана услуга.

- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
bboikov написа:Не знам колко са внимателни, но нито скоростта им е скорост, нито услугата - услуга. БТК = мъка голема
не е вярно това. Ползвам 12мбита, биз пакетга на БТК. Имам скапан модем, скапан слуич, в къщи се дели на 3 машини и 1 лайрлез устройство... не е било да оставам без нет... просто явно в въпрос на шанс

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:

Колега, по-горе ти беше обяснено да си направиш автоматични настройките. Дадена е и страница - http://btc.awardspace.com/PAGE2.html , но там е обяснено как да си ги направиш ръчни. Като гледаш страницата на последната стъпка цъкаш на "Obtain IP address automatically", както и отдолу на "Obtain DNS address automatically", после ОК и трябва да стане. Ако не стане питай тоя, който се грижи за мрежата (IT отдел или нещо от сорта), как да ползваш нета.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:beware of mods Колеги, спамите!
Колега, по-горе ти беше обяснено да си направиш автоматични настройките. Дадена е и страница - http://btc.awardspace.com/PAGE2.html , но там е обяснено как да си ги направиш ръчни. Като гледаш страницата на последната стъпка цъкаш на "Obtain IP address automatically", както и отдолу на "Obtain DNS address automatically", после ОК и трябва да стане. Ако не стане питай тоя, който се грижи за мрежата (IT отдел или нещо от сорта), как да ползваш нета.

прав е колегата проблема е че понякога се ресетва техния модем и ще ти иска парола и име а ти не ги знаеш,между другото наистина можеш да се обадиш любезни са и ще ти обяснят щот като гледам не си много на ти като мен

може да не смуче много бързо но си е читав и няма микропрекъсвания за по секунда като на останалите

Върни се в “ОФФ-Топик - други”