МНОГО МОЛЯ, АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КАК МОГА ДА РЕАГИРАМ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ И КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ ДА ПИШЕ. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОМОЩТА !!!
П.П. Извинявам се за дългият ми пост, но нямаше как

skoti написа:chefito написа:Абе какви хора сте бе. Ако си сигурна, че колата е твоя направи невъзможното. Отиваш и викаш 15 телевизии и си я взимаш....по дяволите това си е твоята кола!
И вярвай ми може да има доста положителен ефект .Никоя инстанция не обича да доказват колко глупави чиновници служат в нея >
Давай,не оставяй на мира некадърниците и простаците!!!StS написа:Ам..В форума има доста хора който се занимават с право...Обаче освен всичко което прочетох според мен случая трябва да се отнесе до най- висша инстанция - сигнал за корупция/просотия/немърливост и т.н от стрна на държавата.. Не зан ама обудсмана дали може да се говори с него това си е административна немърливост и т.н А бе България! Тук сега според вене въпросът е - ПРИНЦИПЕН ! На твое място щях да се помъча да им направя живота - ЧЕРЕН
chefito написа:Абе какви хора сте бе. Ако си сигурна, че колата е твоя направи невъзможното. Отиваш и викаш 15 телевизии и си я взимаш....по дяволите това си е твоята кола!
jijibs написа:За всеки случай ще издера на ламарината под задните седалки "МВР sucks", ще го снимам и ще си имам доказателство. А ако нещо не ми го признаят ще сложа и отпечатък от средния си пръст след надписа. Писна ми от некадърници и корумпирани комунисти в тази държава!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта