Колеги трябва ми ъглошлайф
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги трябва ми ъглошлайф
Колеги трябва ми ъглошлайф да изрежа един раб метален - дължина около 2м. дебел е 2-3мм. имах ама нещо му стана, купих Akita от Практикер, работи 5мин и спира, смених го 2-рия същата работа, накрая ми върнаха парите. Някой колега да служи, имам си дискове за метал, просто не ми се дават 100лв. за 30мин работа. Или някой да препорача някаква марка до 30лв.
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bboikov написа:На Sparky, т.е. ЕЛТОС най-еффтиния е 100 лв., много са добри, има всякъкви модели. Ползвам един от около 5-6 години и не съм имал проблеми. За 30 лв. каквато и марка да е ще изгори след 1 месец 2.
ми моя е елтос, ама както си режех нещо изпуши от корпуса, изклучих го веднага, сега като го включа се едно стърже нещо и е на ниски обороти варти- не знам ко му стана
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bboikov написа:Четки - в добрия вариант се сменяват, нещо си го претоварил. Аз си купих от 160 лв. /навремето/, т.е. с по-голяма мощност и до сега нямам проблеми.
ми тоя е на бая годинки, не го пренатоварих резнах един винкел, после една тръба тънка и тръгнах да я преполовя и изпуши. гледах четките има си

а от каде мога да купя нови все пак да ги проверя да не са се преебали нещо
Върни се в “ОФФ-Топик - други”