Някой ползва ли вече това?
Да ми каже как да го накарам да отваря всичко?

IE 8.0 Beta Пълна боза!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Някога бях писал едни неща за IE7 и прилежащите към него плъгини. След като на никой не му се чете... ползвайте си там огън лисиците и опера бозите
Има плъгин който фиксира, оптимизира и добавя към експлорера функции. От както открих тази приставка не съм срещнал по-добър и адекватен браузер. Единствният конкурент по скорост за момента е Google Chrome!
И така,
ако искате да се справите с недоклатениците в IE7 то разгледайте тази страница:
http://www.ie7pro.com/
От както съм с това чудо не искам да чувам за мозили, опери, авант и всички там глупости

Има плъгин който фиксира, оптимизира и добавя към експлорера функции. От както открих тази приставка не съм срещнал по-добър и адекватен браузер. Единствният конкурент по скорост за момента е Google Chrome!
И така,
От както съм с това чудо не искам да чувам за мозили, опери, авант и всички там глупости

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:Някога бях писал едни неща за IE7 и прилежащите към него плъгини. След като на никой не му се чете... ползвайте си там огън лисиците и опера бозите
И така,
Разгеле! Имам човек на моя страна най-сетне

- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:Някога бях писал едни неща за IE7 и прилежащите към него плъгини. След като на никой не му се чете... ползвайте си там огън лисиците и опера бозите
И така,
Значи според теб ние потребителите трябва да забършем нааканите дупета на разработчиците на ИЕ, като си оправим техният продукт ръчно, така ли ? Т.е. да спрем да използваме firefox, който работи на доста различни от уиндоус платформи и сами да оправяме проблемите в ИЕ само и само да ползваме този браузър. Айде няма нужда. Разбира се хората със свободно време могат да го ивестират в каквото си решат, просто аз предпочитам доказали се и стабилни продукти.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- swifter
- Автомобил: 1999 Skoda Octavia AGN
- Двигател: 2003 VW Passat TDI AVF
IE7 и нагоре всикчо е боза. Работи бавно. Пълно е с ненушни простоии като Publishing filter и т.н. Tab browsing други такива са копирани от мозилата и операта.
Моzilla Firefox e много по-добре в всички отношения. Ел.банкиране и други такива. Има и много Add-ons,който можеш да ползваш за каквото си поискаш.
Каквото отварям с IE се отваря и с Mozilla, понякога и по-бързо.

Моzilla Firefox e много по-добре в всички отношения. Ел.банкиране и други такива. Има и много Add-ons,който можеш да ползваш за каквото си поискаш.
Каквото отварям с IE се отваря и с Mozilla, понякога и по-бързо.

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:Кой как си е свикнал..
Само не ми го хвалете, че бил сигурен, щото най-вероятно антивирусната ви пищи през ден...
Ма напрао всеки ден.
Даже по няколко пъти на ден, като телефонна централа е станала.
Стига глупости, като не ви харесва ИЕ-то не го ползвайте, ама поне не плюйте излишно.
На работа в момента съм без антивирусна!
Вкъщи и на предните ми работи никога не ми е пищяла. Винаги съм ползвал ИЕ. Инсталирал съм Firefox само за да видя колко ужасно изглеждат нещата, които сме писали за ИЕ, а на ИЕ-то изглеждат перфектно

Даже и сега приложението, което пишем с доста зор го докарваме на другите браузъри да изглежда добре, а на ИЕ7 си е слънце.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:

Ела да видиш като аз пиша по правилата и какво се получава в ИЕ6 примерно. Трябва да го забранят със закон това нещо !
Иначе, мога да ти кажа, че всеки един браузър, ако им оеднаквят цсс-а и тн, ще изглежда всичко перфектно!
При тебе е изглеждало кофти всичко предполагам защото си свикнал на субпиксел хинтинг-а.. ,а на мозила е изключен ( не, че не можеш да си го включиш..) с цел оптимизация.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”