Много често вечер слизам до колата че се забравям по нещо, ако го бях барнал да се гъзнисва около колата.......

Zoran написа:Тази сутрин устнових, че някой ми е присвоил капачките на винтилите, е какъв "човек" трябва да си за да рискуваш помиляне на кокали за 40стотинки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много често вечер слизам до колата че се забравям по нещо, ако го бях барнал да се гъзнисва около колата.......![]()
![]()
Zoran написа:ясно ми е че са някакви келеши, но такъв бой щях да им хварля че не е истина и най вероятно щях да го транспортирам до калотина и там да го оставя да видя с кво ще се прибере нощес
Zoran написа:ясно ми е че са някакви келеши, но такъв бой щях да им хварля че не е истина и най вероятно щях да го транспортирам до калотина и там да го оставя да видя с кво ще се прибере нощес
iceberg9 написа:Zoran написа:ясно ми е че са някакви келеши, но такъв бой щях да им хварля че не е истина и най вероятно щях да го транспортирам до калотина и там да го оставя да видя с кво ще се прибере нощес
хаха верно ли бе колега тукмо това щях да ти предложа това е най гадно да закараш някой някъде, и да го зарежеш ... пробваное върши чудесна работа
G3 написа:Zoran написа:ясно ми е че са някакви келеши, но такъв бой щях да им хварля че не е истина и най вероятно щях да го транспортирам до калотина и там да го оставя да видя с кво ще се прибере нощес
А по пътя какво ще си говорите....?за връщане ще се качи на някой тир и ще го откарат до бриколаж...
ако го хванеш дай боже го отведи при майка мутокувиш свалянето на капачки е от полза
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта