Спешно търся двустаен или гарсониера в Пловдив...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
tskostov
Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Спешно търся двустаен или гарсониера в Пловдив...

Мнениеот tskostov » Пет 10 окт 2008 19:23

За втори път ще вкарам тема,която не е много свързана с форума,но понеже знам че тук всички сте готови да помогнете и за това ще ви помоля нещо : Спешно търся двустаен апартамент или гарсониера в Пловдив за майка и малкото и момченце,което е 1-ви клас.Ако може да се намира околко военна болница и околията. Под наем за около 250 лв.Жената е басистка в ансамбъл тракия и е мн готина ;)Ще съм благодарен ако ви изскочи нещо да ми пишете ;) Благодаря предварително! :да:
ше се караме! mod edit: vaskoto1

извинявам се колеги, темата я е пуснала приятелката ми без аз да знам, а тя не е много наясно с нашия форум... така, че сега ще преместя темата в правилния раздел.... а иначе по темата - искаме да помогнем на една приятелка с търсенето на квартира... сравнително спешно е, така че искрено се надявам да помогнете..... Отнася се основно до пловдивския отбор, но и който иска и може - нека помогне :) благодаря предварително и пак се извинявам :)

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Пет 10 окт 2008 21:07

За тези пари може да намери само боксониера в Пловдив и то мнооого трудно в някой по-краен квартал,още повече военна болница..... направо забрави

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 10 окт 2008 21:28

търсете в Тракия...боксониерите започват от минимума 160лв....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”