въпрос за GENUINE

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

въпрос за GENUINE

Мнениеот cardan » Нед 12 окт 2008 8:02

като ми се инсталираха ъпдейтите на уиндоса ми се инсталира и въпросния ъпдейт. за по незапознатите това е ъпдейт който проверява дали windows-а ти е лицензирано копие или пиратско. мойто естествено е пиратско и сега постоянно ми излизат разни досадни прозорци. някой знае ли как мога да си реша проблема освен като си купя оригинален уиндос че 300 лв не ми се дават.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 12 окт 2008 8:05

Да, знае

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Нед 12 окт 2008 8:19

някой из нета написа:За да премахнете досадните съобщения от идентификационния софтуер, трябва да направите следното: отворете папката C:\windows\system32, стартирайте Task Manager (Ctrl+Alt+Del) и дайте End Task на процеса WGAtray.exe. В момента, в който се затвори, в папката system32 за момент ще се появи оригиналното WGAtray.exe (преди отново да се отвори и да застане като активен процес в Task Manager), щом го видите, веднага го изтрийте и рестартирайте компютъра. След като се зареди системата пуснете за търсене файла WGAlogon.dll – ще излезе резултат с 2 копия, едното на system32, а другото в папката dllcache. След като WGAtray го няма, двата файла са незащитени – преименувайте и двата файла и ги изтриите.

:wink:

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Нед 12 окт 2008 8:32

Потребителски аватар
cardan

Мнениеот cardan » Нед 12 окт 2008 8:39

изтрих VGAtray.exe (оказа се че трябва да си мн бърз) и рестартирах компа.обаче като тръгна да търся WGAlogon.dll ми излиза само един резултат. преименувах го но не мога да го изтрия. излиза ми прозорец че файла се използва и не може да бъде изтрит.

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Нед 12 окт 2008 10:52

има крак на ETH0, потърси в гугъл, разкарва го и си вървят ъпдейтите

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Нед 12 окт 2008 11:20

За да не се занимаваш пак с тези глупости си спри ъпдейтите и си свиркай ;)

Потребителски аватар
BigTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BigTo » Нед 12 окт 2008 12:30

Колега, може да си оправиш проблема, по няколко начина. 1. Купуваш си Windows лицензиран - 300лв - НЕ, 2. Намираш си Windows който е кракнат и изобщо не ти търси GENUINE. 3. Питаш чичко Гугъл за следното: Window Genuine Crack, избираш си нешо което ти хареса, сваляш инсталираш го, рестартваш, следващият път когато реши да си сваля упдейти, няма да му даваш да ги инсталира автоматично, а ръчно. Като му дадеш ръчно то те пита кои ъпдейти да инсталираш, махаш отметката на WINDOWS GENUINE ADVANTAGE, после ще те попита дали само сега да не го инсталираш или завинаги (never), даваш му NEVER, ви от тук нататък няма да имаш проблеми с ъпдейтите.

Потребителски аватар
cardan

Мнениеот cardan » Нед 12 окт 2008 18:27

колеги реших си проблема.благодаря на всички особено на колегта mely който ми прати този линк. http://zamunda.net/details.php?id=122623&hit=1
love.vwclub

Върни се в “ОФФ-Топик - други”