въпрос за GENUINE
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- cardan
- Автомобил: Audi A4 avant
- Двигател: ABC
въпрос за GENUINE
като ми се инсталираха ъпдейтите на уиндоса ми се инсталира и въпросния ъпдейт. за по незапознатите това е ъпдейт който проверява дали windows-а ти е лицензирано копие или пиратско. мойто естествено е пиратско и сега постоянно ми излизат разни досадни прозорци. някой знае ли как мога да си реша проблема освен като си купя оригинален уиндос че 300 лв не ми се дават.
- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
някой из нета написа:За да премахнете досадните съобщения от идентификационния софтуер, трябва да направите следното: отворете папката C:\windows\system32, стартирайте Task Manager (Ctrl+Alt+Del) и дайте End Task на процеса WGAtray.exe. В момента, в който се затвори, в папката system32 за момент ще се появи оригиналното WGAtray.exe (преди отново да се отвори и да застане като активен процес в Task Manager), щом го видите, веднага го изтрийте и рестартирайте компютъра. След като се зареди системата пуснете за търсене файла WGAlogon.dll – ще излезе резултат с 2 копия, едното на system32, а другото в папката dllcache. След като WGAtray го няма, двата файла са незащитени – преименувайте и двата файла и ги изтриите.

- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, може да си оправиш проблема, по няколко начина. 1. Купуваш си Windows лицензиран - 300лв - НЕ, 2. Намираш си Windows който е кракнат и изобщо не ти търси GENUINE. 3. Питаш чичко Гугъл за следното: Window Genuine Crack, избираш си нешо което ти хареса, сваляш инсталираш го, рестартваш, следващият път когато реши да си сваля упдейти, няма да му даваш да ги инсталира автоматично, а ръчно. Като му дадеш ръчно то те пита кои ъпдейти да инсталираш, махаш отметката на WINDOWS GENUINE ADVANTAGE, после ще те попита дали само сега да не го инсталираш или завинаги (never), даваш му NEVER, ви от тук нататък няма да имаш проблеми с ъпдейтите.
- cardan
- Автомобил: Audi A4 avant
- Двигател: ABC
колеги реших си проблема.благодаря на всички особено на колегта mely който ми прати този линк. http://zamunda.net/details.php?id=122623&hit=1

Върни се в “ОФФ-Топик - други”