Ваксина срещу херпес - търся производител!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Ваксина срещу херпес - търся производител!
В България са я произвеждали, но са преустановили тази дейност, сега някъде навън има, ама не знам къде, ровя цял ден в гугъл с различни ключови думи, още нямам никакъв резултат.... Малко помощ или инфо, ако имате, ще съм благодарен!
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Ваксина срещу херпес - търся производител!
The Red Guy написа:В България са я произвеждали, но са преустановили тази дейност, сега някъде навън има, ама не знам къде, ровя цял ден в гугъл с различни ключови думи, още нямам никакъв резултат.... Малко помощ или инфо, ако имате, ще съм благодарен!
човешка "ушна кал", работи безотказно

- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Re: Ваксина срещу херпес - търся производител!
petko5 написа:The Red Guy написа:В България са я произвеждали, но са преустановили тази дейност, сега някъде навън има, ама не знам къде, ровя цял ден в гугъл с различни ключови думи, още нямам никакъв резултат.... Малко помощ или инфо, ако имате, ще съм благодарен!
човешка "ушна кал", работи безотказно![]()
![]()
![]()
Не ми казвай ,че си мажеш херпеса с ушна кал и минава! Бахти тва не го бях чувал за 22 години!

П.П. Тва верно ли бе!?

- Smurfette
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: 2006
Една позната е ходила при професора, който е създал ваксината.
За съжаление не са я разрешили за производство (познай защо). Ако се поразтърсиш в нета ще откриеш името и телефона му.
update: http://archives.zavinagi.com/archive/00 ... /8412.html
За съжаление не са я разрешили за производство (познай защо). Ако се поразтърсиш в нета ще откриеш името и телефона му.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
kpacu23 написа:Една позната е ходила при професора, който е създал ваксината.
Това за бг ваксината го знам, от прочетените статии в нета на английски списания и сайтове, оставам с впечатление, че е била най-добрата на пазара, само дето лабораторията, която я произвежда, чака лиценз вече 3-та година......
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
За херпес на устните има 1 препаратче .Още през 199Хг маше дистрибуция на едни препарати не помня марката , но си спомням много точно името на 1 препарат за почистване "LOC " Полупрозраен гел. Бях си взел навремето малко и седи в хладилника. Още в зародиша на хепеса -1 капчица на мястото. юУсещането е леко изтръпване на устните на мястото, но няма развитие на херпеса.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”