майка ви мръснаааааааааа, влизали са ми в апартамента вчера,
бял ден да не видите, да ви хванат в затвора педалите да ви шибат
ужасно гнусно е чувството на осквернение
не липсва супер мноо неща, но все пак е супер гадно, досега няколко пъти са ме крали, колата, в хотели, сега и апартамента, никой не съм имал късмет да видя, но един ден копеленца, ще набарам някой, тогава........................ мретеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
П.С моля модовете да не променят нищо от този постинг,
mod edit: Tyan Добавих едно "крадци" в заглавието, поста си е добре

АААААААаа, крадци пожелавам ви да пукнете в мъки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и кво ще го осъдя, липсват неща за към 400-500 лв, дори и да го хванат, ще е някаква дребна присъда, ако въобще се стигне до такава,
аз търся познати в районното, ако се разбере нещо, искам да ми кажат само кой е и къде живее,
дойде полицията намери отпечатъци, не нашите, но това е само добра предпоставка, нищо друго
ако някой има късмета да сбара подобен тип, биите го докато мърда майка му мръсна
аз търся познати в районното, ако се разбере нещо, искам да ми кажат само кой е и къде живее,
дойде полицията намери отпечатъци, не нашите, но това е само добра предпоставка, нищо друго
ако някой има късмета да сбара подобен тип, биите го докато мърда майка му мръсна
точна така - застраховка му е майката (в твоя случай след дъжд качулка) - ако е твое жилището, пък и да не е, ако си под наем поне за година....
миналата седмица в нащата кооперация бяха разбивали мазетата
аз нямам такова и дето се вика не ме ебе, но ми стана супер гадно...
още по гадно ми стана от факта, че има навсякъде хубави врати, които се затварят и заключват- ако някой разбира се се сети да се обърне и затвори вратата след себе си, а не да минава, като през кожата на пещарата.....
но това е положението - простотия, селяния и върл егоизъм навред....
няма оправия
всеки поединично се спасява
и да ти кажа, че съжалявам за това което те е сполетяло - надали те грее
миналата седмица в нащата кооперация бяха разбивали мазетата
аз нямам такова и дето се вика не ме ебе, но ми стана супер гадно...
още по гадно ми стана от факта, че има навсякъде хубави врати, които се затварят и заключват- ако някой разбира се се сети да се обърне и затвори вратата след себе си, а не да минава, като през кожата на пещарата.....
но това е положението - простотия, селяния и върл егоизъм навред....
няма оправия
всеки поединично се спасява
и да ти кажа, че съжалявам за това което те е сполетяло - надали те грее
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
през вратата на входа са влезнали и после от междуетажните прозорци са се качили на балкона ми, посред бял ден и са напънали дограмата,
пак добре, че нищо не са чупили, унищожили и т.н.
латни бижута само, пари нямаше, слава богу компа и ТВ-то не са пипнати
и един цифров фотоапарат- поне не е нов, на 3 години е
СОТ-а си е мой пропуск, който ще гледам да отстраня до ден два
докато се чудих СОТ или застраховка, и айдеееее
човек се учи ог грешките си само уви
пак добре, че нищо не са чупили, унищожили и т.н.
латни бижута само, пари нямаше, слава богу компа и ТВ-то не са пипнати
и един цифров фотоапарат- поне не е нов, на 3 години е
СОТ-а си е мой пропуск, който ще гледам да отстраня до ден два
докато се чудих СОТ или застраховка, и айдеееее
човек се учи ог грешките си само уви
Последна промяна от dude на Чет 16 окт 2008 8:18, променено общо 1 път.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Брат,
супер гадно е това - знам какво ти е. И у нас бяха влизали - преди 1,5 години - пак така - през терасата. Нищо почти ценно не взеха (само един ръчен часовник - подарък на баща ми и някаква монета - не кой знае колко ценна), но чувството някой педал да ти е ровил в къщата е гадно.
СОТ не те спасява - заглушават го и му е.ават майката. Но все пак е някакво успокоение.
Застраховка е по-добрия вариант според мен - аз поне така направих. А - и сложих дограма и на балкона - остъклих го.
Но набележат ли те - спасение няма.
Затова - нищо ценно вкъщи, за да не биеш на очи. И по-малко хора да ти идват на гости - не знаеш кой какво гледа и каква мръсотия му е в главата.
Дано ги хванат копелетата, но едва ли - не разчитай на скапаната ни полиция.

супер гадно е това - знам какво ти е. И у нас бяха влизали - преди 1,5 години - пак така - през терасата. Нищо почти ценно не взеха (само един ръчен часовник - подарък на баща ми и някаква монета - не кой знае колко ценна), но чувството някой педал да ти е ровил в къщата е гадно.
СОТ не те спасява - заглушават го и му е.ават майката. Но все пак е някакво успокоение.
Застраховка е по-добрия вариант според мен - аз поне така направих. А - и сложих дограма и на балкона - остъклих го.
Но набележат ли те - спасение няма.
Затова - нищо ценно вкъщи, за да не биеш на очи. И по-малко хора да ти идват на гости - не знаеш кой какво гледа и каква мръсотия му е в главата.
Дано ги хванат копелетата, но едва ли - не разчитай на скапаната ни полиция.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”