Мисля да си слагам надпис на предното стъкло ,и преди да си нашаря колата да питам дали случайно ще имам проблем с КАТ
/някой да цитира закона/блатодаря предварително.
Надпис на стъклото и КАТ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чл. 47. (1) Поставянето на други табели, надписи и емблеми върху превозните средства се регистрира от службите на "КАТ - ПП", ако не са в противоречие с действащите нормативни актове.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 105 от 2002 г.) Всички надписи се изписват на български език с изключение на запазените търговски марки. Надписите и емблемите могат да се дублират на чужд език.
(3) Забранява се изписването или залепването на надписи и емблеми върху стъклата и фаровете на МПС с изключение на разрешените с нормативни актове.
(4) Наличието на надписи и специални сигнали на моторните превозни средства се отразява в регистрационното им състояние.
При регистрацията на голфа в КАТ трябваше да изстържа стикерите на клуба от прозорците
!
(2) (Изм. - ДВ, бр. 105 от 2002 г.) Всички надписи се изписват на български език с изключение на запазените търговски марки. Надписите и емблемите могат да се дублират на чужд език.
(3) Забранява се изписването или залепването на надписи и емблеми върху стъклата и фаровете на МПС с изключение на разрешените с нормативни актове.
(4) Наличието на надписи и специални сигнали на моторните превозни средства се отразява в регистрационното им състояние.

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Надпис на стъклото и КАТ
momo 1 написа:Мисля да си слагам надпис на предното стъкло ,и преди да си нашаря колата да питам дали случайно ще имам проблем с КАТ
/някой да цитира закона/блатодаря предварително.
винаги съм имал стикер на предното стъкло,и никога не са ми правили проблем.впрочем почти на всички стъкла имам по нещо,може би съм късметлия
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
L&R написа:Има ли ли сте проблеми заради сини диоди на габаритите и има ли нещо в закона по тази част?
Мисля че подобни работи в закона не са упоменати, ама ще е добре да ги забранят

Щот като пътувам в провинцията имам чувството че се разминавам с некви извънземни космически кораби с по 20- 30 диода, на огледалата на бронята и т.н.

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Слагай няма пробелми .Това не е "надпис"по закона а е WEВ може да се обори в съда.
ТОВА не е рекламен надпис. А и ако колата е регистрирана преди 2002 да го духат така е била .Никой не може да те обори.
Имам и на челото /над огледалото/и на задния прозорез / врата/
Moже и номерата да помага защото много пъти като съм с "малка скорост" аха да ми махнат и се почесват с стоппалката и ми я размахват после предупредително
ТОВА не е рекламен надпис. А и ако колата е регистрирана преди 2002 да го духат така е била .Никой не може да те обори.
Имам и на челото /над огледалото/и на задния прозорез / врата/
Moже и номерата да помага защото много пъти като съм с "малка скорост" аха да ми махнат и се почесват с стоппалката и ми я размахват после предупредително

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CellNet ™ написа:Мисля че подобни работи в закона не са упоменати, ама ще е добре да ги забранят![]()
Щот като пътувам в провинцията имам чувството че се разминавам с некви извънземни космически кораби с по 20- 30 диода, на огледалата на бронята и т.н.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ Верно е

Това са Стелтове космически кораби .....
prj57 има, беше качил и снимки-потърси
едит: айде да те улесня пък ще черпиш

едит: айде да те улесня пък ще черпиш

Последна промяна от Varbona на Пет 11 ное 2005 12:57, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”