Ахх,много се радвам!Довечера имам пътуване до милата ни столица и тъкмо се чудех дали ще има движение!Много ме зарадвахте,че ще мога да си карам спокойно!
Не е ли иронично. Голяма част за имащи се за големи граждани сега са си по селата Майтапа настрана..ама не е само в столицата това "изпразване". Кой си е на топло в тях,кой на гости,кой вече е под масата... Айде весели весели Коледно-свински празници,отпразнувайте ги подобаващо и безпаметно
Така е само 1/3-та са столичани всичко друго е събрано от кол и въже вчера ходих във Варна и няма голямо изселване от града там все още са си варненци, а пък моловете просто нямам думи, такова нещо не бях виждал никога направо се пръскат по-шевовете Тук при нас на село е ужас прибират се от всякъде и града сега е доста пълен и хубаво че са празниците да виждам стари познати където сме се събирали навремето.
Последна промяна от Sashko_Trg на Съб 24 дек 2011 12:47, променено общо 1 път.
И аз обожавам София по празниците... но нещо засега не ми се струва по-различно от друг път. Коли си има, паркоместа пак няма... Може да съм случила просто в такъв момент.