Значи требе матрак.
разбихме старият.
Замислил съм се за някакъв хубав матрак.
Дайте някакви отзиви..
Онова МемоФлекс на магнифлекс.. кошмарно скъпо /а и ме съмнява, че трябва да се свиква с него/
Разните му там пенолатекси.. чудесии...
става въпрос за размер 164х190
Съвет за избор на матрак
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Съвет за избор на матрак
wili98 написа:Значи требе матрак.
разбихме старият.
Замислил съм се за някакъв хубав матрак.
Дайте някакви отзиви..
Онова МемоФлекс на магнифлекс.. кошмарно скъпо /а и ме съмнява, че трябва да се свиква с него/
Разните му там пенолатекси.. чудесии...
става въпрос за размер 164х190
Много хубави БГ - латекс има Русенска фирма беше
http://911.bg/a2/offers.asp?m=6&id=2934&grid=11582
като си го купиш ти го носят у дома

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Вили -> "Хепи Дриимс" На Стамболииски между Опълченска и Ботев имат два магазина(офиса) Ще разгледаш и евентуално избереш. Моя е серия Империал и тря'а ти кажа че е супер просто.
За Тед,Блян и темподобни забрави, щото ще трябва да ставаш нощеска да си почиваш!
Абе що ли си мисля, че жена ти трябва да е запозната с фирмите ???
За Тед,Блян и темподобни забрави, щото ще трябва да ставаш нощеска да си почиваш!

- simon
- Автомобил: Hyundai Tucson
- Двигател:
Зависи от кутията на спалнята,имай в предвид ,че ако си вземеш двойнолицев матрак ще трябва ламелна рамка/за латексовите е по-различна/и тя е цифра,но само си помисли колко време спиш и колко е важно да се наспиш добре/.За мен професионално 1.Мемофлекс/но не и ментетата/2.Латексовите на Латекс-Бяла3.Блян.Много внимавай всички имат различни модели и дебелини
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
madmen написа:Вили -> "Хепи Дриимс" На Стамболииски между Опълченска и Ботев имат два магазина(офиса) Ще разгледаш и евентуално избереш. Моя е серия Империал и тря'а ти кажа че е супер просто.
мдааа, един Тед ми разката гърбината...Хепи дриимс-имаме вече три техни, няма ядове
п.с. как прецакахте стария

- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sir T написа:.. много съм доволен! 2 години си спя като къпан на него.
Сир кажи ни марката. Че и аз съм на такава вълна и мисля да ходя до Паралел Севлиево.
- milkinis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Съвет за избор на матрак
One написа:
Много хубави БГ - латекс има Русенска фирма беше
http://911.bg/a2/offers.asp?m=6&id=2934&grid=11582
като си го купиш ти го носят у домас гаранция 10 год
Много са хубави матраците. Склада им е в Борово, но не се сещам за името на улицата тези дни ходих и взимах матрак от там и май беше същия размер

- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Аз па след 3-4 години спане на разтегаеми дивани с пружина и след кат ми се такоа такоата, после почти година спане на кухнеско ъгълче разтегаемо, щот дивана не мое земе завоя в нея стая ми писна на дедовия и зех си купих надуваема спалня... първата нощ леко с подозрение подходих, обаче от тогаз насам вече 4-ти месец кърта кат умрял направо.... оня ден в хотел в Русе, незнам с къв матрак беше спалнята, ма направо се събудих от болки в схванатия си кръст и дет вика колегата треваше ставам да си почивам....
Супер съм доволен, макар и нетрадиционно решение
Супер съм доволен, макар и нетрадиционно решение
Привет на всички от клуба!
Въпреки, че съм собственик на друга марка германски автомибили с удоволствие до сега чета темите тук. Допада ми добрия тон и колегиалност във форума ето и защо реших и аз да се включа.
А сега малко и по темата.
Колега може да отидеш в Лабиринта, там на място може да видиш (и да полегнеш) на матраците на Тед
, Magniflex, Латекс и др.
Аз лично ползвам Ultraconfort на Magniflex и съм много доволен, но те са два пъти по-скъпи от българските.
Въпреки, че съм собственик на друга марка германски автомибили с удоволствие до сега чета темите тук. Допада ми добрия тон и колегиалност във форума ето и защо реших и аз да се включа.
А сега малко и по темата.
Колега може да отидеш в Лабиринта, там на място може да видиш (и да полегнеш) на матраците на Тед

Аз лично ползвам Ultraconfort на Magniflex и съм много доволен, но те са два пъти по-скъпи от българските.
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo написа:Sir T написа:.. много съм доволен! 2 години си спя като къпан на него.
Сир кажи ни марката. Че и аз съм на такава вълна и мисля да ходя до Паралел Севлиево.
не съм в София ..

матраци ТЕД са пълна пръчка според моите наблюдения. От мебелната къща в Люлин съм купил матрак, който е дунапренов, ама специален дунапрен един такъв назъбен - то си личи и отгоре с покритие от кокос - идеален е. Нито много твърд , нито много мек. Няма пружини, така че няма вероятност някое желязо след време да ти се забоде в д-то
. Имам познати, дето от 10 г. имат такъв ама без кокоса и не е мръднал. Самия дунапрен не се деформира, щото е някакси специално нарязан. Обаче като няма кокос и е по-мек, а като има кокос става малко по-твърд и според мен е по-добре. Без кокоса малко се хлътва в матрака. То си е въпрос на вкус де. Не знам на коя фирма са, ама това са мойте наблюдения. Тея с пружините като цяло след време се деформират, а в още по-лошия случай някое желязо почва да те ръмби

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Да изтупам една тема от праха и да задам едно въпросче по нея! Трябва да взимам матрак за новата спалня и след доста преглеждане на теми из нета се спрях на тези два продукта
http://www.ekon-bg.com/latex/menu3_1.html
и
http://www.dormeo-bg.com/index2.asp?tn=product&pid=3436&c=329
Ако някой има наблюдения върху някой от тях да сподели или ако мислите че има по-добри предложения също приемам съвети. Само не почвайте с Магнифлекс понеже за тях бюджета няма да стигне-максимума е 600лв за размер 180/200
http://www.ekon-bg.com/latex/menu3_1.html
и
http://www.dormeo-bg.com/index2.asp?tn=product&pid=3436&c=329
Ако някой има наблюдения върху някой от тях да сподели или ако мислите че има по-добри предложения също приемам съвети. Само не почвайте с Магнифлекс понеже за тях бюджета няма да стигне-максимума е 600лв за размер 180/200

Върни се в “ОФФ-Топик - други”