Още един некорктен "съфорумец" - ejkooо

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Още един некорктен "съфорумец" - ejkooо

Мнениеот lucky7o » Пон 20 окт 2008 18:18

Още един некорктен "съфорумец"
http://vwclub.bg/forum/profile.php?mode ... e&u=111779
Колегата ejkooо
Продаваше едни фарове китайски на 1 седмица... Писах му,че ако реша да ги взема ще му пратя едно л.с
След два-три дни пуска обява че продава голф на части... Казах му да ми прати огледалата и една лайсна...И след малко му написах и фаровте ако ги дава за 40 да ми прати и тях.Той каза ОК и до тука всичко е ок... Трябваше да ми ги прати по Еконт на ул.Резбарска (главния Офис на Еконт в София) От Еконт му се били обадили на другия ден след като ги бил пратил и му казали,че на тази улица нямало Еконт и ги пратили незнам си къде...Отивам аз пратката е там,но не могло да я отворя преди да я платя...Ок плащам отварям и вътре огледалата лаисната за стъклото ,но само гумата и някакви фарове,който вообще не са тези,който продаваше а съвсем обикновенни.Който на външен вид са по зле и от мойте...Обаждам му се веднага изключен телефон... Цял ден му звъня или изключен или не вдига...Прибрах се писах му Л.С,че можби може и да не ме е разбрал да си е помислил,че искам фаровете от колата,която продава а не онези кристалните и да ми пише какво ще направим понеже тези не ми трябват.Отговор няма !! Звъня няколко дена,не вдига...Един ден взе,че отговори на Л.С че онея фарове ги е продал и т.н Питах го да даде адрес да му пратя фаровете - НИЩО и днес най накрая ми написа ,че нямало как да му ги ввърна понеже вече нямал парите...
Е това е от мен не мислех,че и тук има такива Колеги,но...Не ми е за 40 те лева ама...

Последна промяна от lucky7o на Пон 20 окт 2008 18:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 20 окт 2008 18:21

Добре е да има един раздел "Черен списък" за подобни некоректни...

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пон 20 окт 2008 18:25

ISRalien написа:Добре е да има един раздел "Черен списък" за подобни некоректни...

Аз съм и за и против :
И като го има,прее... ще си върнат парите ли ???
Иначе да-да няма още изпържени колеги...

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пон 20 окт 2008 18:28

Аз още рано рано го усетих тоя ежко! Когато продаваше фаровете и беше писал, че са на Депо и т.н. .... и си излизаше с евтините моабети, че така са му казали :lol: Това за черния списък е много добра идея!

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 20 окт 2008 18:28

Аз го пиша за да няма и други излъгани не ,че ще ми върне парите.Просто до сега го чаках да каже ще си вземе ли фаровете или не,а за списъка незнам къде е,ако "модовете" решет да я преместят или изтрият :arrow:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пон 20 окт 2008 18:41

,твърде некоректна работа, има :No съжалявам те пич (ejkooо )

Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 22:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 20 окт 2008 18:43

stoqn_g60 написа:,твърде некоректна работа, бахти хората има :No съжалявам те пич (ejkooо )

Хубаво изхарчил парите няма как да ми ги даде сега... Ама аз като му писах,че е станала грешка парите ги е получил най-рано на следващия ден,ако беше решил можеше да му върна фаровете докато не е пипал парите...

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пон 20 окт 2008 18:48

lucky7o написа:
stoqn_g60 написа:,твърде некоректна работа, бахти хората има :No съжалявам те пич (ejkooо )

Хубаво изхарчил парите няма как да ми ги даде сега... Ама аз като му писах,че е станала грешка парите ги е получил най-рано на следващия ден,ако беше решил можеше да му върна фаровете докато не е пипал парите...
да ама виж сега каква стана :? верно 40 лв не са много, не не са и малко,не си си ги намерил на улицата блъскал си за тях... бахти постъпката...

Потребителски аватар
ejkooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ejkooo » Пон 20 окт 2008 18:52

Ей колега ако искаш може да се доуточниш кои фарове си искал аз в темата не сам писал че се продават кристални фарове и ти първото което ми писа на лични за обикновените фарове съжелявам аз нямам никаква вина че не си се доуточнил кои фарове искаш

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Пон 20 окт 2008 19:02

Много кофти наистина колега ... дано на никой да не му се случи .. и наистина предлагам една тема с Случаи на некоректност :wink:

Поздрави

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 20 окт 2008 19:07

ejkooo написа:Ей колега ако искаш може да се доуточниш кои фарове си искал аз в темата не сам писал че се продават кристални фарове и ти първото което ми писа на лични за обикновените фарове съжелявам аз нямам никаква вина че не си се доуточнил кои фарове искаш

Не мисля,че съм казал,че в темата е пишело,че продаваш кистални фарове.Също и не мисля,че съм ти написал дай ми фаровете от голфа, който продаваш (единия е някаквъ мътен,а другия целия пожълтял) Бях те питъл за кристалните какъв им е проблема,че ги продаваш единствено че са китайски ли? Никъде в темата за колата не беше написал,че продаваш теззи фарове и ко си викаш брей тоя баламата как ми предлага да му ги дам за 40 лв...
П.С дай да видиме Л.С където съм ти написал прати ми обикновенните фарове !! Още преди да си получил парите ти писах,че можеми или не си ме разбрал кой искам или си го направил умишлено,така че ако не е второто да се разберем какво ще направим !

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пон 20 окт 2008 19:16

И двамата сте прави:

- купувача трябва да уточни в последното си ЛС с поръчката, какво точно иска, защото човек, който продава много неща получава много лични и не може да помни кой, какво е питал и иска :idea:

- продавача е редно (по всички морални норми и закони) след като рабере, че е станало такова объркване да намери начин да оправи работата. Не е редно да се скатава.

ОФФ: такава тема не мисля, че трябва, защото всеки случай е различен и винаги има дискусия. Ако е една темата (а все пак не се случва толкова често - надявам се и все по-рядко да е) всеки ще отговаря и ще стане мазало. Не винаги нещата са черни и бели.

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пон 20 окт 2008 19:18

ejkooo написа:Ей колега ако искаш може да се доуточниш кои фарове си искал аз в темата не сам писал че се продават кристални фарове и ти първото което ми писа на лични за обикновените фарове съжелявам аз нямам никаква вина че не си се доуточнил кои фарове искаш

Айде да си припомним тая тема, а? http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... highlight=

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 20 окт 2008 19:24

Аз лично не бих купил нищо от някой с 38 поста !

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пон 20 окт 2008 19:29

Stoi написа:Аз лично не бих купил нищо от някой с 38 поста !
Не е така. Нека не дискриминираме хората според броя на мненията.
Просто не купувайте с куриер от хора, за които нищо не знаете :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”