Здравейте за пореден път се убеждавам че живеем в страната на ъпсурдите.
Случката е от петък.
Учасници местни жители на малко градче където има 15 знака стоп и всеки ги знае.
Кръстовище с четири посоки, по единият път си с предимство на на другият имаш стоп с легнали полицаи.ПТП е тешко ,3-ма са с опастност за живота все млади хора.По пътя с предимство се движи лек(син) автомобил а по пътя бе предимство бус(черен) които въобще не е направи опит да спре и поне с 60 минава легналите полицаи и се блъска в колата.
Идва полиция и се установява че този с буса е пиян и има над 2 промила алкохол , а наи интересното е че виновен за ПТП е водача на лекия автомобил защото този с буса му бил дясностоящ понеже някои гепил стопа през ноща.
Ето и как изгежда ситуацията
http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/1296/1585116413.BMP
Не знам какво друго да кажа но за мен това е държавата на ЪПсуРДИте . Май трябва да е виновна общината че не е сложила стопа по такъв начин че да не го открадна примерно не с болт и гайка а да е занитен. Също вина трябва да носи и полицията защото не е предотвратила кражбата или поне при обхождане да е подала сигнал някаде за да се вземат мерки ,а те кво след дъжд качулка.
промених "стопа" на знак "Стоп" в заглавието
mod edit: Varbona

Ако някои открадне знак "Стоп"в една ЪПсуРДна Държ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Ако някои открадне знак "Стоп"в една ЪПсуРДна Държ
Последна промяна от djshomi на Вто 21 окт 2008 18:31, променено общо 1 път.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Нарочно ли пишеш с "тежки синтактични и пунктуационни грешки" или за пореден път се убеждавам, че форумните потребители са абсолютно неграмотни?
Живи, здрави и късмет!

Живи, здрави и късмет!
Последна промяна от ChimeyJimmey на Вто 21 окт 2008 18:28, променено общо 2 пъти.
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
djshomi написа:Ми предполагам защото съм развълнуван от случката,за която научих днес . За алкохола му е писан акт но виновен за ПТП е колата.
Колега това на разклона за Елин Пелин от към с.Григорево ли е? Мисля,че е същия случай,ако може да попитам от къде имаш подобна информациязаалкохол и т.н.
Селото ми е там,и ги познавам хората,наистина от страната на буса липсва знак СТОП въпреки,че всеки знае,че там трябва да има и си без предимство... За съжаление страдат невинни хора,за което са виновни и общината или незнам който там трябва да е сложил знаците и да следи за тях.Много жалко найстина много хора и млади и стари загиват в нелепи катастрофи.
П.С преди има няма 2 месеца,бях на погребение на едно момче от селото,малко по-надолу от това кръстовище пак катастрофа.Мотор пистов с адски висока скорост и карайки на задна гума се забива в колата и двавмата шофьори на место...
Драма и като гледаме само по телевизията можеби не обръщаме понеже се случва всеки ден и едва ли не сме свикнали?! Но като се случи недай си боже с човек,който си познавал се замисляш...
-
- Автомобил:
- Двигател:
В една по-нормална държава,доста на запад от нашата видях,че там където има знак СТОП и знак Пропусни движещите се по пътя с предимство (триъгълния) освен,че има знак на пътя също има и маркировка на хасфалта със същия знак.Предвидили са хората
.

Последна промяна от andro_ на Вто 21 окт 2008 18:47, променено общо 1 път.
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
djshomi написа:Да разклона на Елин Пелин е , прятелчета от там ми казаха за случката и подробности. За жалос и аз познавах Стефчо но не можах да отида на погребението му.Лека му пръст че го споменаваме.

П.С а по моя информация леката кола е идвала от към Елин Пелин а не от към Григорево.Доста се зачудих (на мен лично ми се е налагало да спирам на това кръстовище доста пъти без да съм от страната на Стопа,виждайки,че някой няма намерение да спре) защо не са спряли с колата,като виждат,че буса няма намерение да спира (видимостта е огромна от към Григорево,само поле) ,но по последни данни,който чух аз са идвали от другата страна...
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Този случай дава отговор на последните две анкети, които предизвикват голям спор сред съфорумниците
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=112091
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=111949
Жалко за момчето, лека му пръст

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
andro_ написа:В една по-нормална държава,доста на запад от нашата видях,че там където има знак СТОП и знак Пропусни движещите се по пътя с предимство (триъгълния) освен,че има знак на пътя също има и маркировка на хасфалта със същия знак.Предвидили са хората.
Тази маркировка е адски полезна, ама адки полезна и удобна.
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:Този случай дава отговор на последните две анкети, които предизвикват голям спор сред съфорумниците![]()
![]()
![]()
Бате,тва за равнозначни или както беше там кръстовища ОК ,ама там си имаше стоп,а и шофьора на буса е от околята там и НЯМА как да не знае,че е без предимство.И от 2те страни дето трябва да е стопа има легнали полицай и то голями колкото да се обърне кола...
Не се ли внимава и не се ли пазиш сам до колкото можеш спасение нама (не,че това е спасение)
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Дано същото им се случи на тия, дето са откраднали знака
Не мога да разбера какъв човек трябва да си...
Дори и да си от околията можеш да предположиш, че кат са решили да сменят предимствата, но във всички случаи ще намалиш!!! още повече, че по другия път идва кола... Алкохола не прощава никому... Лошото е, че винаги виновния оцелява, а невинни си отиват.
Дано се оправят пострадалите... А тоя с буса дано изгние в затвора, само че в България това няма как да стане
Единственото нещо, което може да вразуми камикадзе-тата по пътя са фрапиращи брутални кървави кадри! САМО това може да го накара следващия път като вдигне гума да се замисли.

Дори и да си от околията можеш да предположиш, че кат са решили да сменят предимствата, но във всички случаи ще намалиш!!! още повече, че по другия път идва кола... Алкохола не прощава никому... Лошото е, че винаги виновния оцелява, а невинни си отиват.
Дано се оправят пострадалите... А тоя с буса дано изгние в затвора, само че в България това няма как да стане

Единственото нещо, което може да вразуми камикадзе-тата по пътя са фрапиращи брутални кървави кадри! САМО това може да го накара следващия път като вдигне гума да се замисли.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”