Гражданска отговорност за един месец. Къде ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Гражданска отговорност за един месец. Къде ?
Трябва ми възможно най-ефтината застраховка (т.е. такава за една година разсрочена на вноски за 12 месеца). Трябва ми за да мога да си изкарам транзитни номера за да докарам една кола от автокъщата до София. Та въпроса ми е къде мога да си направя такава застраховка ако някой колега от форума се занимава със застраховки нека пише на Л.С. ако може да помогне. Трябва ми за днес или утре !!!
пиши на сватя
http://vwclub.bg/forum/profile.php?mode ... e&u=102501
няма такава застраховка
но решение има
http://vwclub.bg/forum/profile.php?mode ... e&u=102501
няма такава застраховка
но решение има
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Виж тук.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гражданска отговорност за един месец. Къде ?
чак сега прочетох като хоратаkarakonjul написа:Трябва ми възможно най-ефтината застраховка (т.е. такава за една година разсрочена на вноски за 12 месеца). Трябва ми за да мога да си изкарам транзитни номера за да докарам една кола от автокъщата до София. Та въпроса ми е къде мога да си направя такава застраховка ако някой колега от форума се занимава със застраховки нека пише на Л.С. ако може да помогне. Трябва ми за днес или утре !!!

трябва ти за 1 месец за да извадиш транзитни.....
22.50лв за 1 месец /цената е +гар. фонд/
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
karakonjul написа:Winner25 написа:Ако имаш намерение след това да регистрираш колата може да ползваш същата застраховка.
да знам но няма да я регистрирам поне още 3-4 месеца (може и повече) цялата галимация е колата да дойде до София законно на собствен ходи за малко пари
И в 1 момент получаваш писмо от Гаранционен Фонд, че трябва да им изпратиш копие от полицата на ГО иначе глоба / на лице е до 500 лв. на фирма до 5000 лв май - не помня./ Понеже полицата ти е за 3 месеца , а останалите не си плащал . Имай го в предвид. Трябва да изровя писмото и да ти цитирам текста.
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа:И в 1 момент получаваш писмо от Гаранционен Фонд, че трябва да им изпратиш копие от полицата на ГО иначе глоба / на лице е до 500 лв. на фирма до 5000 лв май - не помня./ Понеже полицата ти е за 3 месеца , а останалите не си плащал . Имай го в предвид. Трябва да изровя писмото и да ти цитирам текста.
можеш ли да обясниш какво имаш предвид. Нали застраховката се прекратява ако не си платиш следващата вноска. Какво е това писмо

Върни се в “ОФФ-Топик - други”