Притесних се сериозно и утре сутринта отивам в болница "Токуда" да повторят изследванията. По женските (майчинските) форуми четох, че могло да е и моментно повишение на стойностите, ама жените там ги тресе хормона и не знам дали мога да им вярвам...
П.П. Кръв за втория тест взеха от същия пръст, без да го дупчат наново, след като бях сложил памуче и пръсна толкова силно, че ми опръска лицето

Кръвното беше 130/80, слуша ме на слушалка - сърце и дробове, не каза нищо. Гледа гърлото (май щитовидната жлеза) също нищо... Кръвното винаги ми е било такова.
По-често уриниране не съм забелязал, също и повишена жажда, така че тези симптоми, които са главните в уикипедия, ги няма при мен.
Какво да правя? Утре сутринта ще отида в токуда, до тогава не смятам да ям нищо, та резултатите да са по-точни...
В сряда бях на фитнес и още имам стабилна мускулна треска, понеже не ходя редовно... Ако това може да окаже някакво влияние...
Тази вечер съм на рожден ден на приятел, сложил съм си лимит 1 бира, колкото за наздраве... Иначе със сигурност нямаше да е толкова, ама...