носталгия
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
носталгия
живя известно време в агнлия , лондон. всичко е ок тука , ама ми липсва всичко в бг , по хубаво от родната страна няма , обичам родината мразя страната..... ако ме разбирате, не ми харесва в бг ,че мн се краде ,навсякаде мръсотия и дупки и куп др проблеми на бг. но за мен пак си остава бг в сърцето ми , и тука си оредих живота в агнлия намерих работа жилище всичко си имам от нищо не съм лишен, но носталгията ми е да се върна мн ми се иска да се върна в бг , и си мисля да си взема един лаптоп мн добар един от най добрите и некви дрехи и да се върна в бг да си живея и да работя.... да си стегна голфчето намислил съм едно проектче да му правя със спестените ми пари . бих искал да ви питам на мое място ако бяхте какво бихте напраили да останете да живеете в лондон или да се прибрете в бг да живеете........... малко съм объркан аз 50 на 50 е , но аз съм на 19г сам нямам приятели тука и семейство и си е малко гадно....(ако сметнат администраторите че теманата не е за форума да ме извинат и да я махнат просто исках да споделя и да видя кво мислят хората по въпроса)
Никой не може да реши вместо теб. Постъпи както смяташ за правилно. Имай предвид, че сега си на 19 и сега е момента да стиснеш зъби, да събереш малко повече парици, за да моежеш като се върнеш (евентуално) да направиш нещо - такова, дето да ти помогне напред в живота, а не тунинг проект (без да се засягаш). 'щото ка то си на 39 вече няма да е същото и може да си блъскаш главата и да се чудиш какво щеше да стане ако беше останал там.
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
Ееех, колега.... връщаш ме години назад... Когато живеех в Ню Йорк.
Само ще споделя че съм вече отдавна обратно в Родината (както и още няколко колеги от БГ, с които работехме заедно) , намерих си прилична работа, щастлив съм и не съжалявам. Въпреки всичко и всички.
В крайна сметка хора като нас, които са видяли как трябва да е ще донесат и направят промяната Тзи Срана да се превърне в Нашата Родина. Най-лесно е да избягаш, но да останеш, да се бориш и да промениш нещо иска Топки.
Ти си ужасно млад, ако си отишъл да учиш - завърши започнатото и се върни изучен и уверен у дома и се включи със своя скромен принос в трансформацията на Майка България към едно по-добро място.
Носталгията е гадно нещо, но се свиква и помага човек да стане целеустремен (било то да останеш в чужбина или да се върне у дома) Избора е твой, но го направи мъдро!
Успех!
ПП и наздраве, това помага, вервай ми!
Само ще споделя че съм вече отдавна обратно в Родината (както и още няколко колеги от БГ, с които работехме заедно) , намерих си прилична работа, щастлив съм и не съжалявам. Въпреки всичко и всички.
В крайна сметка хора като нас, които са видяли как трябва да е ще донесат и направят промяната Тзи Срана да се превърне в Нашата Родина. Най-лесно е да избягаш, но да останеш, да се бориш и да промениш нещо иска Топки.
Ти си ужасно млад, ако си отишъл да учиш - завърши започнатото и се върни изучен и уверен у дома и се включи със своя скромен принос в трансформацията на Майка България към едно по-добро място.
Носталгията е гадно нещо, но се свиква и помага човек да стане целеустремен (било то да останеш в чужбина или да се върне у дома) Избора е твой, но го направи мъдро!
Успех!
ПП и наздраве, това помага, вервай ми!

Последна промяна от dimitarpetrov на Пет 24 окт 2008 21:21, променено общо 1 път.
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
petko5 написа:Остани, където се чувсташ най-добре![]()
За мен, от България по Юбаво немаи тук можеш да се реализираш
![]()
Относно инфраструктората на България, всичко е въпрос на време макс 1,5-2год.
В най-скоро време, много глави ще почнат да падат и България ще започне да прилича на един малък Балкански рай
Абе колега то не е до инфраструктурата.Ако мислиш, че ми се гледат мизерните англииски къщи от кал....
Проблема е, че никой не ти дава да се реализираш в БГ, и не можеш да живееш нормално и се сещаш кво става

п.п. Винаги е било един Балкански рай.
Последна промяна от AmW на Пет 24 окт 2008 21:32, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”