Както във всяка средностатистическа панелка в провинцията дойде ред и в тази на баба ми да се спре централното парно. Та нагърбен съм със задачата да проуча какво би могло да позамести ТЕЦ-а, за кухнята си има маслено радиаторче и за там си е ок, има една северна стая, която зимата не се използва, та иска нещо и за холчето си около 20-25м2 северозападно изложение. Трябва да е нещо като за пенсионер ~ 100-150лв. Върти ми се нещо като маслен радиатор. Минах преди малко през техно нещо си там да видя за радиатор и видях някакви халогенни печки, както и инверторни печки. Някой да има опит с тези, дали ще вършат работа.
Стаята няма изолация, прозорците са от западната страна и са с ~30г дървена дограма и външни ролетни щори.
Давайте мнения, имам 1 ден, БЛАГОДАРЯ ВИ предварително!

Колеги помогнете на Баба ми :) отоплителен въпрос
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Аз също съм на мнение, че с маслен радиатор е набутвация откъм сметки.Миналата зима се отоплявах с 2 такива радиатора и сумите бяха кошмарни.Имаше тема - някой тук търсеше едни плоскости, които се нагряват и топлят.Мисля, че са добро решение
Нямам спомени обаче какви цени излизаха
Последна промяна от Luciano на Нед 26 окт 2008 16:30, променено общо 1 път.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Щом пита за маслен радиатор, мисля че до толкова, ще даде колегата за уред.Ето тази тема може доста да ти помогне в избора
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 5%ED%E8%E5
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 5%ED%E8%E5
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Luciano написа:Аз също съм на мнение, че с маслен радиатор е набутвация откъм сметки.Миналата зима се отоплявах с 2 такива радиатора и сумите бяха кошмарни.Имаше тема - някой тук търсеше едни плоскости, които се нагряват и топлят.Мисля, че са добро решение
Определено плоскостите са най доброто решени, ама не се произвеждат вече и не знам дали могат да се намерят.
Да си пусна и тук
Около 480 до 600 вата са и изглеждат така :

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”