VWtiru-liruclub.bg

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

VWtiru-liruclub.bg

Мнениеот groznika » Нед 26 окт 2008 19:18

Не издържам колеги и пускам темата!
Бих искал да апелирам към пишещите в този форум и по-специално в офф-а:
Момци ай стегнете се вече! Тук и армия от модове няма да се справи...
Помогнете на баба, търся си гардероб, требе ми печка, счупих си телефона, компа ми забива, цъфнаха портокалите и какви ли не други глупости се наплодиха тук...
Дайте малко по-сериозно. Преди време забраниха петъчния спам, а то какво стана?! Цял спам раздел се пръкна...
Взехме, че станахме тиру-лиро клуб за всякакви глупости... Ставаме, чудим се какво да правим и дай да пишем, че ни сърбят мандарините...

Ако ви е толкова трудно ще напиша туториал как се ползва google, кой форум да посетите при проблем с жената, телефона, компа, телевизора, гардероба и тн. ама моля ви проявете малко въображение...

Днес един малоумник преби двама колеги на Бояна с мотора си. 15 мин се ровя из гардероби, носталгии и всякакви безмислици за да разбера на финала, че по случая има изписани десетина мнения на задна страница в организационния...

Хайде моля ви се :(

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Нед 26 окт 2008 19:30

Какво лошо има че си помагаме? Защо не се направи форума само за четене и модовете няма да имат работа? :idea:

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Нед 26 окт 2008 19:33

kaiser666 написа:Какво лошо има че си помагаме? Защо не се направи форума само за четене и модовете няма да имат работа? :idea:

Наистина ли не разбирате за какво говоря или нарочно се правите на ударени ? :shock

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Нед 26 окт 2008 19:36

Прав си донякъде колега, специално за google, има адски много теми на които отговор може да се намери много лесно в google.

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Нед 26 окт 2008 19:42

canyoubounce написа:Прав си донякъде колега, специално за google, има адски много теми на които отговор може да се намери много лесно в google.

Точно това искам да кажа. В над 90% от случаите има далеч по изчерпателно инфо от колкото може да се даде тук. Когато се пусне тема с поредната безумна питанка единствената разлика е, че някой друг сяда пред търсачката заради питащия...

Няма нищо лошо да си помагаме и да се подкрепяме, но нека не издребняваме...
Да не стане утре да изскочи тема, че ми е неудобно да си мажа хемороидите и да помоля колегите за помощ...

Тук не става въпрос за модераторско рязане, санкции към спамерите и тн.
Това е просто един апел към всички! Този форум си е наш! Ако не се грижим сами за собствената си къщурка то какъв е смисъла.
Молбата ми е преди да пишем нека проверим всичко налично като инфо по даден проблем/въпрос за да избегнем излишно цапане тук. Отделен въпрос е, че все пак тук сме авто форум...

Потребителски аватар
Виктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Виктор » Нед 26 окт 2008 19:43

и на мен ми е малко странно че в автомобилен форум се пишат такива теми, но така или иначе правилата не го забраняват:

ОФФ-ТОПИК
Тук може да обсъждате всичко, извън темата на останалите секции, стига то да не противоречи на правилата на форума

според мен на гардероба и носталгията им е тук мястото...поне според заглавието на раздела.Може би ако се конкретизират правилата ще се променят нещата :wink:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Нед 26 окт 2008 19:44

и аз подкрепям, прекалено много теми се навъдиха със съдаржанията посочени по-горе. Нещо се губи автомобилното в автомобилния форум. За всичко останало има www.google.com - няколко ключови думи и резултата е налице.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 26 окт 2008 19:44

нормално е.....доста пъти съм ползвал услугите на офф-топика и определено ми се ще занапред да ги ползвам също....

за сравнение основателите на форума също много често ползват офф-топика за странни несвързани с фауве проблеми....

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Нед 26 окт 2008 19:48

Абе все пак самото име на раздела до някъде подсказва, че може да се пишат и теми несвързани с автомобилите.Наистина се прекалява ама като на всеки му е по лесно така.

п.п. Аз щях да си изкарам вътрешностите докато хапвах сладко сладко и зачетох "Как да си мажем херпесите с ушна кал" и Темата за някакви морски гадинки, които за мен изглеждат точно като глисти с извинение

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Нед 26 окт 2008 19:51

Напълно съм съгласен, че офф-а е за по-странични теми, но направо ми спира тока като зачета какви неща се пускат... :shock

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 26 окт 2008 19:52

groznika написа:Напълно съм съгласен, че офф-а е за по-странични теми, но направо ми спира тока като зачета какви неща се пускат... :shock

съгласен....колегата lowrider уби рибата с темата за бабата :idea: :twisted:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Нед 26 окт 2008 19:54

Ма колеги тва, че е намесена и бабата не различава темата за Отоплението от преди седмица.Не казвам, че търсачката няма да даде отговори на въпросите ама...

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Нед 26 окт 2008 20:00

Тази темичка хич не е за изпускане макар и от друг раздел :woooow: :arrow: Мисля да пусна малко райски газ (нитро)

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Нед 26 окт 2008 20:03

Чичи, напълно те подкрепям.Много започнаха да се разводняват нещата :roll: ...... според мен де....

Всеки почна да пуска тема за всяка дивотия, която му е на главата в момента.Въпреки, че може и сам да намери решението на проблема, но .... :arrow: защо? - като може направо да пита и на готово да получи отговор на въпроса си :lol:

Отделно пък всеки е в правото си да пита, все пак самия раздел е такъв, ама знам ли.... :roll:

Потребителски аватар
pronobis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pronobis » Нед 26 окт 2008 20:18

groznika написа:...

Абсолютно подкрепям колегата "поразяващата ръка"! Наистина се прекалява с многообразието и безобразието на всякакъв род теми, мнения и дори анкети! Наскоро се бях засилил да пускам такъв тип тема, защото според мен абсолютно излишно форума се flood-и от потребителите - и това се случва не само с разделът Офф, но там е най-осезателно...
Не сте ли забелязали, че сме превърнали мод-овете в пъдари и чистачи?!? А в повечето случаи те могат да кажат много по-полезни неща!!!
И тенденцията хич не е невидима, напротив - очевадна е:
- мненията по дадена тема на хора като ваското се търсят с часове, защото ако наберете в търсачката keyword примерно "масло" и напишете в резултатите да присъства името на потребител "vaskoto1", пак ще преминете през куп заключени поради повтаряемост или очевадна безграмотност теми или пък подканяния от типа "пич-имаш-нужда-от-помощ,-видно-е,-ама-кажи-какво-те-боли-и-го-кажи-криво-ляво-грамотно" докато стигнете до нещо ценно като информация;
- хора като gr_kanev са се превърнали в spell checkers, за да поправят неграмотните писания на потребителите, та белким търсачката смогва да включва тези теми в резултатите си;
- и всички останали модове и админа - превърнали сме ги в метачи и чистачи на форума, че пък от време на време и сметка им се търси!
Присъединявам се към апела на Чичи - Аре Спрете Се!!! Моля!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”