Завод за обувки New Rock във Варна

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Завод за обувки New Rock във Варна

Мнениеот rainheart » Пон 27 окт 2008 11:58

Колеги, темата е силно ОФФ, но като гледам, за какви неща се пита тук... :roll:
Трябват ми кординатите на завода за обувки и ботуши New Rock във Варна. Те се произвеждали там и се изнасят за Испания и си вървят с подметка made in spain, после идват "официалните вносители", които яко гърбят в цената и варира от 260 до над 400 лева за моделите, които търся. Ако някой знае нещо да подсказва :) :beer

Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mustang GT-R » Пон 27 окт 2008 12:45

:shock Ха не знаех, че се произвеждат в България, това сигурно ли е?

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пон 27 окт 2008 14:39

Общо взето знам за какво става въпрос. :wink:
Абсолютно всичко идва под точно количество - брой подметки, кожи и пр. Много малко бройки могат да се изработят от излишък. :evil:
Опита ми е от фирма "Карина" в Карнобат, която също шие ризи за реномирани марки вкл. Лакост, Бенетон и испански фирми.
Много трудно ще си купиш нещо на много ниска цена освен ако не е крадено, но в такива предприятия не спи охраната. :!:

Потребителски аватар
rainheart

Мнениеот rainheart » Пон 27 окт 2008 16:18

За сигурното - сигурно е, но нямам кординати :?: Това, че се водят еди-кви си не означава нищо. Стийл също са английски кубинки, които се правят в Чехия, а от скоро и в Гърция.
Коко, идеята ми е да черпя от извора, а не да минавам през няколко прекупвача, които да ми обясняват, колко невероятно испански са варненските ботуши и как ще ми се свали еди къв си процент и примерно от 280 ще ми ги свалат на 250... сеш ли се. И нямам идея да се крадат, изнасят от персонала, цели или на части и после в мазето да се сглобяват с тайни обущарски технологии... :roll:

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Завод за обувки New Rock във Варна

Мнениеот Cherepaha » Пон 27 окт 2008 19:38

забавно ли е ?
mod edit: Vizor

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 27 окт 2008 19:48

Сигурно има начин, но трябва да знае някой по-вътрешен :roll:

Това е както при скиорските обувки ATOMIC, които се правят при нас в Чепеларе :wink:

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Вто 28 окт 2008 11:53

В крайна сметка каква е ползата от файдата??????
Гореспоменатата марка обувки е известна освен с футуристичния дизайн на обувките си и с височката им цена.Или пак да бъдем гЪзари,ама да ни е по-евтино????????И аз от половин година търся С-класа на части на тънка цена да си я сглобя сам и после да си я карам,ама ей го на--няма. :roll: :roll: :roll:
Много теми относно глупостите писани в оффтопика се блокират,но все повече форума ми заприличва на женско онлайн издание--дойде ми късно,закъснява ми,как да си сменя крушката в гаража.......................
Скоро чакам и тема ¨Страдам от липса на ерекция,как да се преборя?¨

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 28 окт 2008 11:59

А тогава колега propparo това за какво ти е mhihi mhihi mhihi http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... highlight=

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 28 окт 2008 12:01

propparo написа:В крайна сметка каква е ползата от файдата??????
Гореспоменатата марка обувки е известна освен с футуристичния дизайн на обувките си и с височката им цена.Или пак да бъдем гЪзари,ама да ни е по-евтино????????И аз от половин година търся С-класа на части на тънка цена да си я сглобя сам и после да си я карам,ама ей го на--няма. :roll: :roll: :roll:
Много теми относно глупостите писани в оффтопика се блокират,но все повече форума ми заприличва на женско онлайн издание--дойде ми късно,закъснява ми,как да си сменя крушката в гаража.......................
Скоро чакам и тема ¨Страдам от липса на ерекция,как да се преборя?¨

А бе пропаро ... Що ти няма ли да си купиш по-евтини и качествени чепички ако можеш?
Или си от породата "да живее мола на стамболийски и оня лозенския"?
Какво толкова не ти допада? Човека пита нещо, при положителен отговор мисля че всеки един от нас би имал полза.
Иди у саламандър и после иди у молчето да видиш каква е разликата в цените и ще разбереш за какво се пише и говори тука ...

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Вто 28 окт 2008 12:02

Stefan написа:А тогава колега propparo това за какво ти е mhihi mhihi mhihi http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... highlight=

Незнам да работим на едно място,че да сме колеги???
Това ми е за да се информирам за проблем свързан с шофирането в столицата и достъпа до нея,мисля че има много по-общо с автомобилен форум отколкото гореспоменатото.

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Вто 28 окт 2008 12:07

Милослав написа:А бе пропаро ... Що ти няма ли да си купиш по-евтини и качествени чепички ако можеш?
Какво толкова не ти допада? Човека пита нещо, при положителен отговор мисля че всеки един от нас би имал полза.
Иди у саламандър и после иди у молчето да видиш каква е разликата в цените и ще разбереш за какво се пише и говори тука ...

Абе,милославе,както който си кара ферари,М3 и прочее не се интересува от цените на петрола и колко харчели,така и всеки който иска да е с нещо марково,сам си носи ценовия кръст.
И аз искам Армани за 50 лева,ама няма.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Вто 28 окт 2008 12:09

propparo написа:
Stefan написа:А тогава колега propparo това за какво ти е mhihi mhihi mhihi http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... highlight=

Незнам да работим на едно място,че да сме колеги???
Това ми е за да се информирам за проблем свързан с шофирането в столицата и достъпа до нея,мисля че има много по-общо с автомобилен форум отколкото гореспоменатото.

Виж сега (обръщенията ми винаги започват с "колеги" но на теб явно не ти е приятно)колеги сме всички тук защото всички сме шофьори .И не тръгвай така с рога напред ,защото ако се зачетеш в този раздел има доста по безмислени теми но той за това е офф.Ивъпреки това в всяка тема в повечето случаи ще намериш нещо интересно.Виж Милослав и той ти го е написал

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 28 окт 2008 12:11

propparo написа:
Милослав написа:А бе пропаро ... Що ти няма ли да си купиш по-евтини и качествени чепички ако можеш?

Абе,милославе,както който си кара ферари,М3 и прочее не се интересува от цените на петрола и колко харчели,така и всеки който иска да е с нещо марково,сам си носи ценовия кръст.
И аз искам Армани за 50 лева,ама няма.

Хихи имааа, има в Истанбул, ма за 100 :)
Не става дума за дребнавост тука. Става дума че ку*венската ни държавица ни учи да си търсим по-доброто за нас. Което навсякъде е така. Аз лично бих си купил, както и всеки един нормално смятащ финанси човек.
Защо да ида да пълня със силикон лявата цица на кифлата - продавач в мола, вместо да видя България, пък по между другото да си купя обувчици :)
Трябва да се оглежда човек и да търси най-доброто за себе си, когато тов ана което плаща данъци не ти го дава, ако ли не палиш ;)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 28 окт 2008 12:13

Вариянти винаги има и това всеки го знае :wink:

Искаш ли да те затрупам с кубински пури на 1/3 от цената им, която е в МОЛА :twisted:

Потребителски аватар
rainheart

Мнениеот rainheart » Вто 28 окт 2008 12:16

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=110726 - виж я тази тема и ще ти стане ясно, защо ги търся на едро и тънкажно :evil: :evil: :evil:

хаха и веднага на гъзария го обърнахте, а не че ми трябва инфо за други цели :roll:
Аз си нося ню рок, каквото ми кажат в магазина, ако имам възможност вадя париците и си заминавам, то по един от предишните ми постове така звучи, че все едно отивам да се пазаря като циганче за отстъпка за един чифт :twisted:
Ако ви пречи темата директно я трийте, не искам и да я заключвате :evil:

Последна промяна от rainheart на Вто 28 окт 2008 12:26, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”