Аман от "шофьори"...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Аман от "шофьори"...

Мнениеот nosex » Пон 27 окт 2008 19:45

Ей сега се прибирам от работа - обичайния маршрут Стрелбище - Бояна...
Излизам си на "Нишава", после първата позволена посока "Гоце Делчев" е "Кестенова гора" пускам си десния мигач, човека пред мене с "Phaeton"-a и той... и изведнъж спирачки... едно "БМВ" връща на задна от въпросната уличка "Кестенова гора", която е ЕДНОПОСОЧНА и застава напреки на "Нишава"... Почва се чакането... След няма и минута, обаче виждам пролука м/у колите и си завивам... след което спирам.
Пред мене виждам две коли, които буквално са се заклещили: един джип по посока на движението и една малка кола до джипа, която е очевидно в нарушение - влязла е при наличието на знак "Забранено влизането" (знака си седи на място, всичко си е ок).
Показвам се от джама и й викам на шофьорката от малката кола: "Не виждаш ли, че си в забраненото - върни назад" Тая започва да ме храни нещо отвътре... :evil:
Викам си: "Тури си я на к*ра и си трай" - така и направих. И така вече съм плътно зад джипа и нямам намерение да връщам, както и той. И аз и джипа сме завили надясно за да може пачата да мине. Тая обаче леко навъртя ляв, изфорсира се и минавайки покрай мен ми удари огледалото - показах се вече мощно през прозореца и я нахраних стабилно селянката мършава... Прибирам се, първа, джипа тръгва и гледам... втора кола след тая спрънджа... спирачки до мене, отваря се джама : "Ти жена ми ще псуваш бе?" Викам: "Аре да си еб*ш майката и ти!" И си продължавам напред...

Вече съм на втора, когато се чува трясък по задното стъкло... Изтръпнах... Посегнах към ключа за джанти, който ми седи в кората на вратата... Тръгнах да спирам... Тръгнах да включвам и на задна... И видях на бърз кадър кървавият развой на вечерта... Включих си отново на първа и си продължих оправяйки си огледалото и палейки цигара. Дръпнах ръчната преди Гоце Делчев, чакайки в колоната, излезнах огледах я - нищо освен отпечатък от ръката на екземпляра.

Това е накратко, просто исках да споделя.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 27 окт 2008 19:49

Върни се в “ОФФ-Топик - други”